500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk meldingen som fikk Mix til å smile

- Det var artig å se at responsen var såpass positiv, sier avsenderen.

Rosenborg-spiller Mikkel «Mix» Diskerud er i disse dager i tankeboksen for å finne ut om han vil fortsette i klubben eller ikke.

Da Adressa spurte Mix-pappa og agent Paal Diskerud om det er mange interesserte, svarte far Diskerud følgende:

- Ja, noen lag er det jo – men jeg har verken hørt fra Utleira, Nardo eller Sjetne – de som jo har fostra noen av de beste, og som for så vidt ligger naturlig til, sa Paal Diskerud til Adressa.

Sendte SMS
Da Sjetne-trener Simon Evjen leste dette i avisa, reagerte han sporenstreks, skriver Adressa.

- Hei. Mix. Beklager sen henvendelse, men ser din agent ønsker tilbud fra Sjetne i dagens Adressa. Her kan vi love deg stabil trenersituasjon og økonomi, god og underholdende fotball (mestscorende Trøndelag 2012), ung stall i utvikling og valgfritt draktnummer med Mix på ryggen. Håper vi hører fra deg og din agent. mvh Simon Evjen, trener Sjetne, skrev Evjen i en sms.

Han la senere ut meldingen på sin twitterkonto, og den har skapt mye oppstuss.

Spilte med
Og Mix, han spilte med på det artige påfunnet.

- Dette begynner å nærme seg noe. Hvor lang tid bruker man fra dere til flyplassen, og hvor mange betalte bussturer stiller dere med dit? Er nr 42 ledig? Ring agenten min, svarte Mix.

Sjetne-trener Simon Evjen forteller til Adressa at han setter pris på at Mix tok meldingen med et smil, men tviler på at en overgang blir noe av.

- Jeg så at agenten hadde henvendt seg direkte til oss. Da tenke jeg at vi ikke kan la en sånn mulighet gå fra oss. Det var artig å se at responsen var såpass positiv, sier Evjen til adressa.no.

Mix har varslet en løsning på kontraktsspørsmålet i løpet av de neste ukene.

LES FLERE SAKER:

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger