RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Faksimile Youtube

Sjekk Neymars nye superfinte

Sist oppdatert:
Flere millioner har allerede sett den på Youtube.

Han er ettertraktet over hele fotballeuropa, men foreløpig er han ikke villig til å flytte fra sin moderklubb Santos i Brasil.

På søndag viste Neymar hvorfor han er en av verdens heteste spillere, da han gjennomførte en finte av beste merke i kampen mot Catanduvense.

Den brasilianske landslagsspilleren fikk ballen på Santos' venstreside, og valgte å stoppe fullstendig opp. Det gikk tre sekunder før han eksploderte inn i en finte som førte til at motstanderen ikke hadde noe annet valg enn å bruke ulovlige midler for å stanse ham.

Resultatet var én spiller opp i pølseboden, og én spiller i dusjen med rødt kort.

Se video av superfinten i videovinduet under.

Neymar scoret for øvrig ett av Santos sine mål i 5-0-seieren over Catanduvense. Prestasjonene i den kampen legger neppe noen demper på overgangsspekulasjonene. Tidligere er han koblet til det som kan krype og gå av storklubber i Europa.

Senest i mars kom det rapporter om at det er Barcelona som har vunnet kampen om stortalentet. En av Spanias største radiostasjoner hevder å vite at Barcelona allerede har en avtale på plass med Santos for spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere