RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk Odd-profilens frekke stikk mot Molde

STIKK: Lars-Kristian Eriksen med Twitter-stikk mot Molde.
STIKK: Lars-Kristian Eriksen med Twitter-stikk mot Molde. Foto: Montasje (Twitter / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Tøyset med solariumsglade Molde-spillere.

MOLDE - ODD 1-2:

Odd slo Molde 2-1 på Aker stadion tirsdag kveld.

Det ble en svært dramatisk kamp der Odd tok ledelsen ved Frode Johnsen tidlig i andre omgang, mens Molde slo tilbake ved Mohammed Elyounoussi like før slutt. På overtid ble det hele avgjort.

Ole Jørgen Halvorsen fikk hodet på ballen etter en corner og ble med det matchvinner i rosens by. Odd har fått en perfekt start på sesongen.

Sist sesong var det mye munnhuggeri mellom Odd og Molde, anført av trenerduoen Tor Ole Skullerud og Dag-Eilev Fagermo.

Det ser ikke ut til at ordkrigen de to lagene imellom skal ta en pause i år, heller. Tirsdag var det Odd-profil Lars-Kristian Eriksen, kjent som fotballspiller og mannen til bloggeren Caroline Berg Eriksen, som kom med et lite stikk i retning rivalen på nettsamfunnet Twitter.

- Breaking news! Fersk forskning viser at solarium øker risikoen for scoringsvegring, skriver forsvarsspilleren om de blå rivalene.

Bakgrunnen for meldingen bunner trolig i et innslag fra Nettavisens og Norsk Tippings nysatsing Tippemagasinet, der det kom fram at Moldes spillere bruker solarium som en del av oppladningen på vinterstid.

Det var trener Tor Ole Skullerud som avslørte dette og fortalte at de gjør dette for å få nødvendig vitamin D i kroppen til spillerne.

Molde-spiller Tommy Høiland har flere ganger tidligere blitt ertet for hyppig bruk av solarium, men er altså ikke lenger alene om dette.

Skullerud benektet imidlertid at det er Høiland som står bak påfunnet.

- Nei, det var det det medisinske (apparatet) og de som jobbet med det, som mente at det var fornuftig. Og det er heller ikke noe nytt og revolusjonerende. Det skjer mange andre steder i verden, sa Skullerud.

Etter tapet tirsdag står de solbrune Molde-spillerne med null poeng i Tippeligaen, mens litt mer bleke Odd-spillere har tre i bagasjen.

Molde misbrukte for øvrig en rekke sjanser i kampen.


Se innslaget fra Tippemagasinet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere