Sjekk Ronaldos utrolige svar på kritikken

LEKESTUE: Det var fullstendig enveiskjøring da Real Madrid og Ronaldo valset over Granada i La Liga søndag.

LEKESTUE: Det var fullstendig enveiskjøring da Real Madrid og Ronaldo valset over Granada i La Liga søndag. Foto: Juan Medina (Reuters / NTB scanpix)

Scoret fem mål da Real Madrid slaktet stakkarslige gjester.

05.04.15 14:51

REAL MADRID - GRANADA 9-1:

For få dager siden ble Cristiano Ronaldo framstilt som den 29. beste angrepsspilleren ifølge en statistisk undersøkelse om fotballproffers prestasjoner i 2015.

Tallene til observasjonssenteret CIES Football Observatory stemte kanskje med virkeligheten for en knapp uke siden, men den viser neppe det samme etter søndagens Real Madrid-kamp hjemme mot nedrykkstruede Granada.

Med hele fem mål satte Ronlado flere rekorder. Aldri tidligere har han scoret fem ganger i samme kamp som Real Madrid-spiller. Tre av dem kom på bare åtte minutter i første omgang, noe som er portugiserens raskeste hat trick for klubben.

Selv om sluttresultatet i oppgjøret ikke tyder på det, så tok det faktisk 25 minutter før Gareth Bale hadde sendt vertene i føringen.

Deretter gikk gikk Granada fullstendig i oppløsning foran 71.863 tilskuere på solfylte Santiago Bernabéu.

Tre på rad

Da halvtimen var spilt startet Cristiano Ronaldo, som angivelig bare har vært den 29. beste angriperen fotballverdenen i år, et forrykende scoringsshow.

Bare åtte minutter seinere hadde superstjernen fullført et ekte hat trick. Først fikk Ronaldo en enkel oppgave med å ordne 2-0 med bredsida av foten.

LES OGSÅ:Guingamp-spiller rangeres over Ronaldo

Tidligere Barcelona-målvakt Oier Olazábal hadde en vanskelig dag bakerst hos bortelaget, og var heller ikke patent da han glapp et innlegg fra Marcelo. Ballen gikk videre til Ronaldo som scoret sitt andre på mål på seks minutter.

Like etter var portugiseren der igjen. Åtte minutter etter hans første for dagen, kom også fulltreffer nummer tre.

(artikkelen fortsetter under bildet)

SJELDEN MÅLFEST: Cristiano Ronaldo og Real Madrid var knusende overlegne foran hjemmefansen søndag. Foto: Gerard Julien (Afp / NTB scanpix)

Denne gangen hadde 30-åringen en vanskeligere oppgave med å sende ballen i mål, men en gavmild Oier må ta sin del av ansvaret for at også denne avslutningen fant veien til nettet.

Mareritt

4-0 sto seg til pause, selv om gjestenes marokkanske spiss Youssef El-Arabi var uhyggelig nær en scoring da et knallhardt skudd fra distanse traff tverrliggeren.

Misæren bare fortsatte for Granada etter sidebyttet.

Det er sjelden en får tid til å dempe på brystet i fred, la ballen sprette og deretter skyte etter corner i fotball på toppnivå. Men det var akkurat det Karim Benzema fikk lov til da han banket inn 5-0 etter James Rodríguez' hjørnespark.

I 54. spilleminutt økte Ronaldo ledelsen til seks mål etter å ha blitt spilt på blank kasse av Bale, og et par minutter hadde Benzema skutt inn 7-0 via en forsvarsspiller.

Robert reduserte én gang, før Diego Mainz gjorde Granadas håpløse dag fullkommen med å styre inn 8-1 midt i sitt eget mål. Klareringsforsøket var ikke i nærheten av å havne utenfor stengene.

Rett før full tid satte Ronaldo kronen på verket med å nikke inn 9-1 etter innlegg fra Luka Modric.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.