*Nettavisen* Sport.

Sjekk Tariks ville målfeiring

SCORET: Tarik Elyounoussi jubler fo sin scoring mot Schalke 04. Foto: Imago/hartenfelser (All Over Press)

Nordmannen scoret igjen.

HOFFENHEIM - SCHALKE 04 2-1:

Tarik Elyounoussi har vært i kanonform for Hoffenheim så langt denne sesongen og før lørdagens kamp mot Schalke sto han med tre ligamål.

Kun 13 minutter av møtet med Schalke var spilt, da det fjerde kom.

Nordmannen kom på et godt løp sentralt i banen og fikk ballen perfekt av stjernen Roberto Firmino og kunne sette ballen lett forbi Ralf Fährmann.

Målkåt
Totalt har Elyounoussi nå scoret fem mål i høst, fire i ligaen, samt ett i cupen. Sist sesong ble det ingen mål på nordmannen i den tyske toppserien.

Da Nettavisen snakket med Elyounoussi i slutten av forrige uke, fortalte landslagsspilleren at han hadde jobbet beinhardt for å bli bedre i sommer.

- Kroppen var bra i oppkjøringen og jeg scoret i alle kampene. Jeg var på hugget fra start av. På alle tester scoret jeg best. Det var viktig for meg å være best i alt. Selv om vi spilte mot lag fra femte-sjettedivisjon, ønsket jeg å være best. Vi spilte alle 45 minutter da og det var viktig å gjøre et godt inntrykk. Jeg har fått gode tilbakemeldinger, som jeg har bygd videre på.

Etter en snau halvtime økte Hoffenheim sin ledelse.

Igjen var brasilianske Roberto Firmino sentral. Denne gangen spilte han fram til tidligere Schalke-spiss Adam Szalai og dermed sto det 2-0 til vertene.

Szalai scoret ni mål på 40 kamper for nettopp Schalke sist sesong.

I toppen
I andre omgang fikk også Schalkes Joel Matip rødt kort og dermed så det enda lysere ut for vertene, men med sju minutter igjen kom reduseringen.

Måltyven Klaas-Jan Huntelaar sto for den. Nærmere kom aldri Schalke.

Seieren betyr at Elyounoussis Hoffenheim henger med helt i toppen av Bundesligaen. Klubben har fortsatt til gode å tape i ligaspillet.

Fire seire og tre uavgjort på de første sju kampene betyr at Hoffenheim er oppe på en foreløpig andreplass og har kun Bayern München foran seg.

Nordmannens målform er også godt nytt for landslagssjef Per-Mathias Høgmo. Nå venter nemlig viktige kamper mot Malta og Bulgaria.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag