RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk TV 2s nye Brann-ekspert!

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
Hvem tror du skal sitte i studio og analysere Brann for TV 2 søndag?

Joda, det er selveste Rune Skarsfjord som er gjest på TV 2s FotballXtra når alt skal avgjøres i siste serierunde søndag, skriver Bergensavisen.

Avisen vet at Brann-treneren skal sitte i studio med Davy Wathne, Daniel Nannskog, Mini og Ole Martin Årst.

– Vi skal ha en gjest, ja, men jeg kan ikke kommentere hvem det er, sier en hemmelighetsfull sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen, til BA.

Rune Skarsfjord trakk seg som kjent som Brann-trener onsdag. Utover en pressemelding der han gir BA og BT en del av skylden for at han måtte gi opp, har han ennå ikke villet snakke i media om bruddet med Brann. Men nå får han altså muligheten hos TV 2, der det koker før den spennende siste serierunden.

Søndag vil Wathne & Co følge hver eneste kamp når det hele avgjøres, og Skarsfjord vil altså ha et vaktsomt blikk på klubben han egentlig skulle ha ledet fra sidelinjen!

I TV 2 gleder de seg stort over at det endelig er temperatur i norsk fotball igjen.

– Et slikt scenario, der alt skal avgjøres i siste runde, har vi ikke hatt siden 2005. Temperaturen på norsk fotball har kjølnet litt de siste årene, men nå koker det skikkelig her hos oss igjen. Jeg merker det i redaksjonen, nå er det norsk fotball det snakkes om. Utrolig gøy, og vi kommer til å få kjøre klipp fra andre kamper i de kampene vi selv sender søndag, så alt av betydning vil bli vist, reklamerer Jansen Hagen.

Det er CMore som sender Strømsgodset - Haugesund, der Godset tar gullet med seier. TV 2 sender Lillestrøm - Rosenborg på hovedkanalen og Brann - Tromsø på Zebra, mens altså Rune Skarsfjord er en av ekspertene i FotballXtras dekning av hele runden på TV 2 Sport.

Denne saken er levert av Bergensavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere