Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk United-budet som gjør Everton forbannet

Everton skal ha latt seg irritere av Manchester United.

Everton skal, ifølge Liverpool Echo, ha takket nei til et bud på 16 millioner pund for Marouane Fellaini. Budet skal ha kommet kun uker etter at belgierens utkjøpsklausul på 23,5 millioner pund gikk ut.

Sjefene på Goodison Park skal ha blitt rystet over budet på midtbanespilleren, og ble ikke akkurat mindre sjokkerte da United skal ha forsøkt å inkludere Leighton Baines i avtalen for ytterligere 12 millioner pund.

Manchester United skal altså ha forsøkt å sikre seg Fellaini og Baines til en samlet verdi av 28 millioner pund.

Avvist
Tilbudet ble raskt avvist av Everton.

Budet, som skal ha blitt gitt av Uniteds Ed Woodward kun 48 timer før serieåpningen, skal ha skapt svært dårlig stemning i den blå delen av Liverpool. Fellaini alene er ventet å koste cirka 23,5 millioner pund, samtidig har klubben vært tydelige på at de ikke ønsker å selge Baines.

Tapt seg i verdi?
United-manager David Moyes var som Everton-manager med på å hente Fellaini til Everton for til sammen 17,5 millioner i 2008.

De røde djevlene mener altså nå at belgieren har tapt seg i verdi, til tross for at han har imponert stort de siste sesongene i Premier League.

Moyes og Manchester United har i sommer forsøkt å hente Barcelonas Cesc Fabregas, men skotten har så langt ikke lykkes i å overtale den spanske storklubben. Fellaini har derfor trolig blitt Uniteds førstevalg på overgangsmarkedet.

Reklame

NÅ: Knallpris på alt fra det populære merket