*Nettavisen* Sport.

Sjekker prisen på Svennis

Foto: (Scanpix)

Det svenske fotballforbundet bekrefter interesse.

16.10.09 09:49

Sverige skal, i likhet med Norge, ha ny landslagssjef i fotball. I Sverige, i likhet med i Norge, går spekulasjonene høyt og lavt.

Rosenborg-trener Erik Hamrén er blitt koblet til Sverige-jobben. Det samme har Stabæk-trener Jan Jönsson. Og Örgryte-trener Åge Hareide. Og klubbløse Trond Sollied (i hvert fall i norske medier).

For ikke å snakke om Hans Backe, som kanskje har vært ansett som den heteste kandidaten.

Nå tyder det imidlertid likevel på at Sven Göran Eriksson er førstevalget. I hvert fall bekrefter fotballforbundet at de er interessert i Svennis, som nå er direktør i Notts County.

- Han ønsker kanskje å komme tilbake til Sverige og avslutte karrieren med å være landslagssjef, og han er kanskje beredt til å tilpasse seg det svenske lønnsnivået. Det skal vi finne ut av, sier fotballpresident Lars-Åke Lagrell i web-tv-programmet Laul Calling på Aftonbladet.se .

Lagrell understreker imidlertid at de ikke henter hjem Svennis for enhver pris.

- Vi har ikke råd til, og vil ikke matche, de lønningene som Svennis har hatt i England og Mexico. På den andre siden har han jo tjent sine penger. Han er ikke en person som trenger sosialhjelp når han slutter, sier Lagrell.

Denne uka ble Sven Göran Eriksson også koblet til jobben som landslagssjef i Nord-Korea. Det var tøys og tull.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag