*Nettavisen* Sport.

Sjokkbeskjed fra Villas-Boas

Foto: Getty Images / All Over Press

Portugiseren kan komme til å starte med Emmanuel Adebayor mot Manchester City.

22.11.13 18:02

Emmanuel Adebayor har så langt måtte se langt etter førstelagsspill for Tottenham Hotspur denne sesongen. I stedet har togoleseren måttet trene store deler av høsten med Tottenhams ungdomslag.

Til tross for at Spurs fortsatt henger godt med i øvre halvdel av Premier League, har laget scoret langt ferre mål enn ønsket.

Det kan kanskje være grunnen til at Andre Villas-Boas nå sier han vurderer å starte med Adebayor i søndagens bortekamp mot Manchester City.

Imponerte Villas-Boas
Togoloseren skal ha imponert Villas-Boas i en treningskamp tidligere i uken, og sier på en pressekonferanse fredag ettermiddag at det er en sjanse for at Adebayor får spille.

- Det er sannsynlig at vi stiller med én mann på topp. Roberto Soldado, Jermain Defoe og Adebayor holder et ganske likt nivå for øyeblikket og det kan være en mulighet for at Adebayor får spille, sier Villas-Boas ifølge Sky Sports .

- Dette er en vurdering vi må ta. Men vi har ingen grunner til å ikke stole på Defoe eller Soldado, fordi begge har vært strålende, sier portugiseren.

- Har ikke scoret nok
Men Tottenham-manageren innrømmer at laget hans ikke har scoret nok mål, så langt denne sesongen.

- Vi har ikke scoret like mye som vi burde ha gjort, men vi skaper mange sjanser. Vi må bare stole på at vi klarer å sette sjansene, sier Villas-Boas.

På søndag er det altså Manchester City som venter på Tottenham på Etihad, og Villas-Boas forventer seg en tøff kamp.

- De er et lag fullt med gode individuelle talenter og de blir ledet veldig godt.

Kampen kan du følge i vårt livesystem fra klokken 14.30 søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag