Sjokktap for Hangeland

Foto: Adam Dary / PA / NTB scanpix

Vondt ble straks verre for Fulham.

04.02.14 23:41

FULHAM - SHEFFIELD UNITED 0-1:

Det har så langt vært en tung sesong for Brede Hangeland, John Arne Riise og deres Fulham.

Londonklubben ligger helt sist på tabellen i Premier League og tirsdag kveld måtte Fulham også takke farvel til FA-cupen.

Det skjedde på dramatisk vis mot den tidligere toppklubben Sheffield United, som nå spiller i League One - tredje nivå i England.

Oppgjøret på Craven Cottage tirsdag var en omkamp, etter at de to lagene først hadde spilt uavgjort på 1-1 på Bramall Lane.

Etter ordinær spilletid i London sto det fortsatt uavgjort mellom de to lagene, 0-0 denne gangen. Dermed ble det ekstraomganger.

Der var det til slutt gjestene som dro det lengste strået. Shaun Miller ble den store helten med sin scoring i kampens 119. minutt.

Harry Maguire vant i luften etter et hjørnespark og Miller kom på ballen og sikret seieren til manager Nigel Cloughs store glede.

- Så lenge du henger med på stillingen 0-0, har du alltid en sjanse. Det var en fantastisk innsats av spillerne. Jeg mener vi fortjente å vinne, sier han til ITV 4.

- Dette var noe helt spesielt, men vi må prestere bedre i ligaen framover, legger han til.

Med andre ord var Fulham bare ett minutt unna straffesparkkonkurranse.

Brede Hangeland spilte fra start i oppgjøret på Craven Cottage, mens John Arne Riise verken var på banen eller benken denne gangen, på grunn av skade.

Sheffield United møter vinneren av oppgjøret mellom Nottingham Forest og Preston North End i neste runde. Den kampen spilles onsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: FA-cupen

Mest lest på Sport

Annonsebilag