RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap Photo/Scanpix

Sjokktap for Real Madrid

Sist oppdatert:
Jose Mourinho la all skyld på én spiller etter kampen.

LEVANTE - REAL MADRID 1-0:

Cristiano Ronaldo uttalte tidligere i uken at fotballfans buet på han fordi han «ser bra ut, er rik og er en veldig god spiller». I søndagens kamp svarte Levante-fansen med å vise fram et banner der det sto: «Vi er stygge, fattige og ikke veldig gode».

Cristiano Ronaldo var imidlertid plassert på benken i søndagens kamp mot Levante. Grunnen skal være at han ikke har blitt frisk fra ankelskaden han pådro seg i kampen mot Dinamo Zagreo i Champions League.

Og det var Levante-fansen som kunne le best. Cristiano Ronaldo ble byttet inn i pausen, men kunne ikke forhindre at Real Madrid gikk på et meget overraskende tap mot bunnkandidaten.

Arouna Konés scoring etter 68 minutter var nok til sikre seieren i en kamp der Sami Khedira ble utvist for Real Madrid i førsteomgang.

Dermed klarte ikke Real Madrid på noen måte å svare på Barcelonas 8-0-seier fra lørdag.

- Sami Khedira er ansvarlig for at vi tapte i dag. Han gikk i fellen, og gjorde at vi bare hadde ti spillere, uttalte Jose Mourinho etter kampen, ifølge La Liga sin offisielle Twitter-konto.

Real ned til ti mann
Real Madrid startet som ventet kampen best, og fikk tidlig et mål annullert for det som så ut til å være en offsideavgjørelse.

Real styrte spillet, og det tok over tjue minutter før Levante klarte å stable et angrep på beina. Real Madrid klarte imidlertid ikke å skape mange store sjanser og etter 40 minutter ble det dramatikk.

Juanlu Gomez felte Angel Di Maria, som felte Gomez tilbake. Det førte til et stort basketak, og hele fem spillere ble tildelt gult kort. Blant dem var Sami Khedira, som fikk sitt andre gule for dagen, og dermed måtte ta en tidlig dusj.

Sjokkledelse
I pausen tok José Mourinho grep - han satt inn Cristiano Ronaldo for Karim Benzema.

Portugiseren var frisk etter innhoppet, men etter 68 minutter sjokkerte Levante.

Etter å ha bommet på en stor sjanse noen minutter før, tok Levante ledelsen etter en kontring. Javi Vent fant Arouna Koné inne i feltet, som banket ballen i nettet.

Like etter ropte Real Madrid på straffe etter at Vicente Fuente handset inne i feltet. Det var andre gang dommeren unnlot å dømme straffe til Real på kort tid, og bortelaget hadde grunn til å føle seg snytt.

Real Madrid presset på for utligningsmål, men klarte ikke å finne nettmaskene. Dermed gikk hovedstadslaget på et sjokkerende 0-1-tap.

Hat trick av Falcao
Tidligere på søndag viste Atletico Madrids nysignering, Falcao, seg fram.

Spissen som kom fra Porto i sommer, scoret hat trick da Atletico vant 4-0 over Racing Santander.

I tillegg vant Rayo Vallecano 1-0 borte mot Getafe, mens Real Zaragoza slo Espanyol 2-1 hjemme.

Kampen mellom Athletic Bilbae og Real Betis spilles klokken 22.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere