Gå til sidens hovedinnhold

Sjokktap for Rosenborg

- Flaut og pinlig, sier Rosenborg-spillerne etter at de ble ydmyket av lille Kongsvinger onsdag kveld.

Stortalentet Per Ciljan Skjelbred, den eneste "ukjente" på RBKs lag, ga trønderne ledelsen, men så scoret 1. divisjonslaget Kongsvinger fire ganger på rad. Harald Martin Brattbakk fastsatte sluttresultatet til 2-4 minuttet før slutt.

- Jeg sitter med en flau smak i munnen, sier Jan Gunnar Solli til TV 2 Nettavisen.

- Jeg er ikke akkurat så høy i hatten nå, legger Erik Hoftun til.

Stjernene spilte
Det er ikke vanskelig å forstå uttalelsene. RBK stilte med ni spillere med landslagserfaring, men ble feid av banen av Kongsvinger. Vegard Skogheims nyopprykkede 1. divisjonslag var mer aggressive over det meste av banen, og vant faktisk veldig fortjent.

- Hva sa trener Ola By Rise etter kampen?

- Han var selvsagt ikke fornøyd, og mente også at dette var flaut og pinlig, sier Hoftun videre.

- Engangstilfelle
De siste dagene har det vært mye fokus på at Arne Sandstø mener at Rosenborgs storhetstid er forbi. Solli og Hoftun advarerer imidlertid de som legger for mye i denne kampen.

- Det var en tankevekker. Vi var aldri på tå hev, men det er ikke mer enn et par dager siden det samme RBK-laget slo Djurgården 5-0, sier Solli.

- De andre får nok vann på mølla av dette, men vi har prestert bra tidligere i vinter, så jeg tror ikke at vi har blitt mer overvinnelige. Dette var nok et engangstilfelle, sier Hoftun.

Einar Kalsæg, Kim Roger Strand, Paul Olausson og Espen Nystuen scoret for KIL.

Rosenborgs lag (4-3-3): Alexander Lund Hansen – Christer Basma, Torjus Hansén, Erik Hoftun, Ståle Stensaas – Per C. Skjelbred (Martin Lund fra 75.), Jan Gunnar Solli (Odd Inge Olsen fra 46.), Fredrik Winsnes – Dagfinn Enerly (Tor Erik Moen fra 75.), Frode Johnsen, Harald Brattbakk.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget