*Nettavisen* Sport.

Sju strake for Real

Foto: AFP/Scanpix

Gonzalo Higuain sørget for tre nye poeng.

07.02.09 23:43

R. MADRID – R. SANTANDER 1-0:

Real Madrid har hatt en god periode resultatmessig i La Liga den siste tiden, men til tross for at det spanske hovedstadslaget går fra seier til seier, overbeviser de ikke.

Lørdag ventet Racing Santander på Santiago Bernabeu. En kamp Real måtte vinne om de ikke skulle tape terreng til serieleder Barcelona.

Og tre nye poeng skulle det også bli for hjemmelaget. Det sørget måltyven Gonzalo Higuain for få minutter ut i andre omgang, med sitt 13. seriemål for sesongen.

Ballen ble stusset til argentineren etter et langt oppspill, og fra skrått hold fintet han vekk en forsvarsspiller, og satte ballen sikkert i nettmaskene.

Dette var nok til å sikre klubbens sjuende strake triumf i serien.

Gjestene hang imidlertid brukbart med i store deler av kampen, og kvarteret før slutt var de nær utligning. Jonathan lurte bort midtstopper Pepe og kom alene med Iker Casillias. Real-keeperen gikk imidlertid seirende ut av duellen med spissen.

Seieren betyr at Real fortsatt er nummer to i La Liga, men det er hele ni poeng fram til Barcelona på første. Katalanerne har også en kamp mindre spilt enn rivalen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag