RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadd Coutinho presentert i Barcelona

I BOKS: Philippe Coutinho og Barcelona har endelig signert på avtalen som gjør braslianeren til Barça-spiller fram til 2023.
I BOKS: Philippe Coutinho og Barcelona har endelig signert på avtalen som gjør braslianeren til Barça-spiller fram til 2023. Foto: Bagu Blanco/rex/shutterstock (Shutterstock / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Men storkjøpet må fortsatt vente noen uker på debuten i ny klubb.

Philippe Coutinho ble mandag presentert som Barcelona-spiller etter overgangen fra Liverpool. Samtidig melder klubben at spilleren er ute i tre uker med skade.

- Philippe Coutinho har en lårskade og kan ikke spille de neste tre ukene, opplyser Barcelona på sine hjemmesider mandag.

Lørdag ble overgangen fra Liverpool bekreftet og søndag var brasilianeren på plass hos sin nye klubb for å se på forholdene.

Under den obligatoriske legesjekken ble det konstatert at Coutinho ikke er klar for spill umiddelbart, noe som ble formidlet under presentasjonen mandag.

Overgangssummen skal ligge på 160 millioner euro (1,56 milliarder kroner). Det gjør Coutinho til verdens tredje dyreste spiller, bak Neymar og Kylian Mbappé.

Coutinho har signert for resten av denne og de neste fem sesongene, og har fått en utkjøpsklausul på 400 millioner euro.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere