RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadekrise i Sogndal

(Foto: Erik Johansen/Scanpix)
Sist oppdatert:
Sogndal-trener Trond Fylling mener Ham-Kam har lite å klage over før kveldens cupkamp. Selv har han elleve spillere på skadelista.

- Jeg ser at Ham-Kam sliter med skader. Men sammenliknet med oss vil jeg nesten si at de har et luksusproblem, sier Fylling til TV 2 Nettavisen.

Når han leser opp skadelista, er det ikke vanskelig å forstå poenget. 11 spillere er uaktuelle til kveldens kamp. Blant dem er Raoul Kouakoua, Håvard Flo, Anders Stadheim, Joel Cedergren og Børre Steenslid.

Tvil og håp
Steenslid kunne ha spilt i kveld, men sparer sin såre lyske til helgens seriekamp mot Tønsberg på bortebane. Den har ikke Sogndal råd til å tape, etter fire strake kamper uten seier i første divisjon.

Trond Fylling tviler derfor på at Sogndal klarer å eliminere Ham-Kam fra årets norgesmesterskap i fotball på Fosshaugane i kveld:

- Akkurat nå er jeg mest opptatt av å stable på beina et lag. Vi håper, selvfølgelig, og vi må alltid ha trua på seier. Men realistisk sett kan vi ikke regne med å vinne. Og det er heller ikke det viktigste, poengterer Fylling.

Han er mer opptatt av hvordan Sogndal skal komme seg på rett kjøl i serien. Der har ikke Sogndal vunnet siden Hønefoss ble slått 16. mai. Sogndal ligger på sjuendeplass i 1. divisjon, ti poeng bak kvalifiseringsplassen og 13 poeng bak serieleder Bryne.

Trond Fylling tror den eneste veien ut av uføret er en handletur i overgangsvinduet.

Må forsterke
- Av de 11 som er ute, er åtte langtidsskadet. Nå må vi snart ha opptelling og forsøke å få inn noen erstattere til sommeren. Ellers kan vi bare glemme å kjempe om opprykk, fastslår han.

Spesielt er Fylling på jakt etter påfyll på midtbanen.

- Akkurat nå har vi bare to midtbanespillere. Det holder ikke. Vi må ha flere, sukker han.

- Hvor leter dere etter nye spillere?

- Overalt. Lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Foreløpig har vi ingenting konkret, men vi har begynt å kartlegge markedet.

- Har dere økonomi til å forsterke?

- Det må vi ha.

Kveldens cupkamp følger du direkte på TV 2 Nettavisen.

Se kampen på web-tv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere