RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skademareritt på Aspmyra

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Først Dahl, så Konradsen, så Guntveit og Oduro.

Tilfeldighetene ville det slik at både Brann og Bodø/Glimt skulle miste to spillere med skader under oppgjøret mandag kveld.

Det merkelige var at også de to innbytterne, måtte ut igjen med skader.

- Hva er det med underlaget på Asmpyra, Kåre Ingebrigtsen?

- Det er tilfeldigheter. Det har ingen ting med underlaget å gjøre, slår Glimt-treneren fast overfor Nettavisen.

Ankler til besvær
Her følger i hvert fall skadestatusen, dagen derpå:

- Anders Konradsen har en trøblete ankel. Vi skal ta MR (magnetisk resonans bildefremstilling) i morgen. Jeg har god tro på at han ikke vil være ute i altfor lang tid, sier Ingebrigtsen.

Da Konradsen gikk ut, kom Qwakeye Oduro inn. Også han ble skadet:

- Oduro sliter også med ankelen sin. Det er et overtråkk vi har god kontroll på.

Også keeper Pavel Londak har blitt undersøkt etter oppgjøret. Glimt-keeperen pådro seg en smell på 2-0-scoringen til Brann, men ifølge Ingebrigtsen er det ikke konstatert brudd i armen hans.

Vårpause for Guntveit
For Brann var resultatet av tirsdagens undersøkelser med nedslående. Fysioterapeut Endre Digranes sier til klubbens hjemmeside at høyreback Bjørn Dahl foreløpig er tvilsom til torsdagens oppgjør mot Lillestrøm.

Dahls erstatter, Cato Guntveit, ble selvsagt skadet han også. 33-åringen må nå belage seg på en lengre pause på sidelinja.

- Jeg gikk inn i takling og vet ikke helt hva som skjedde. Det rykket til i kneet. Det kan være leddbåndet som er skadet på innsiden av kneet, sa den tidligere Brann-kapteinen etter oppgjøret.

Etter en grundigere undersøkelse, ble spådommen bekreftet. Guntveit mister trolig resten av vårsesongen, melder TV2 Sporten.

El Fakiri kan overta
Dersom både Dahl og Guntveit mister LSK-kampen, fortsetter trolig Hassan El Fakiri på høyrebacken. Den tidligere Monaco-proffen rakk ikke engang å varme opp før han entret Aspmyra-gresset.

Dermed måtte han benytte pausen til å få i gang bena skikkelig. Det slipper han i hvert fall torsdag.

PS! Trener Ingebrigtsen må trolig vente enda lenger på Jan Derek Sørensen (strekk), Thiago Martins (strekk) og Johan Lædre Bjørdal (kneskade). - Derek er nok tilbake innen to uker, Thiago fra to til fire uker, mens Johan nok ikke er klar før om fire til seks uker, lyder spådommen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere