RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Josefsen, Jon-Michael (SCANPIX)

Skademarerittet fortsetter for Johnsen

Det kan gå enda et år før Marius Johnsen er tilbake på banen.

Siden han kom til Lillestrøm fra Start i 2007 har Marius Johnsen vært plaget av skader.

Nå sliter 29-åringe med bruskdannelse i kneet som gjør at fotballspill er helt utelukket. Problemene er så ille at Johnsen neppe spiller fotball før neste høst.

- Min skadesituasjon er et sørgelig kapittel. Jeg har akkurat vært gjennom en operasjon og skal gjennom en ny en om to uker. Etter det blir det en lang rehabiliteringsperiode. Jeg kan fort være ute fra fotballen i opptil ett år, sier ulykkesfuglen til lsk.no.

Han innrømmer at det ikke er spesielt motiverende å gå skadet. Denne sesongen har Johnsen bare spilt to minutter med Tippeliga-fotball, et innhopp mot gamleklubben Start på bortebane.

- Det er veldig frustrerende, men det er lite jeg får gjort med det. Motivasjonen min nå er først og fremst å få et kne som blir helt bra igjen, avslutter Johnsen.

Under LSKs seier mot Start sist helg fikk Johnsen seg imidlertid en moralsk boost. Han var med i garderoben før og etter kampen.

Jeg var med i garderoben mot Start og fikk være med på seiersfesten. Det var god stemning i laget, og det var godt å få følelsen av å være med igjen, sier Johnsen til lsk.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere