RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKADEPLAGET: Ståle Solbakkens FC København sliter med store skadeproblemer.
SKADEPLAGET: Ståle Solbakkens FC København sliter med store skadeproblemer. Foto: Jens Nørgaard Larsen (NTB scanpix)

Skader gir Solbakken hodebry

Skadeproblemene hoper seg opp for Ståle Solbakken og FC København.

I den danske Superligaen er man nå inne i siste tredel av sesongen. FCK ser ut til å være trygt plassert på annenplass, men skader kan gjør sesongavslutningen mer komplisert enn ventet.

Bashkim Kadrii har vært ute siden oktober, og nylig ble det klart at både Andreas Cornelius og Youssef Toutouh er ferdigspilt denne sesongen. I tillegg er det flere andre småskader.

Mot Randers måtte Danny Amankwaa og Ludwig Augustinsson byttes ut med skader.

– Fram til nå har jeg hatt flere muligheter og har funnet gode løsninger, men det blir vanskeligere og vanskeligere. Vi har allerede tre spillere ute resten av sesongen, og nå er kanskje Danny (Amankwaa) det samme.

– Vi har mange skader, men det kan vi ikke gjøre noe med. Jeg orker ikke bruke det som unnskyldning om vi leverer en svak avslutning, for vi er et godt lag og skal gå i oss selv, sa Delaney.

Etter tapet søndag har FCK elleve poeng opp til serieleder Midtjylland. Ned til Randers og Brøndby på henholdsvis tredje- og fjerdeplass skiller det åtte poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere