*Nettavisen* Sport.

Skader og suspensjoner i Premier League

Foto: Tim Hales (Ap)

Gerrard kan være tilbake til helgen, Rooney er usikker og skadelisten til Arsenal er lang, men på bedringens vei.

28.08.10 10:03

Les også: Siste nytt før tippeligarunden
Oddstips lørdag: Bellamy har satt fyr på Cardiff
Tippetips lørdag: Storfavorittene innfrir
V75 Jarlsberg med jackpot: Håkon byr på sprengstoff

Skader og suspensjoner er et ukentlig problem for alle lagene i Premier League. Vi gir deg hver fredag en oversikt over hvilke spillere som er utestengt for kamper, og hvilke spillere som er meldt skadet. Hvis vi har gått glipp av noen spillere så oppdater oss gjerne gjennom kommentarfeltet.

Gå inn på Sportspill.no for å lese gratis trav-, odds- og tippetips - hver dag. Her finner du skaderapporten for runde 2 i Premier League.

Blackburn - Arsenal (lørdag 13.45)
Laurent Koscielny er utestengt for Arsenal (dette i følge Premier League, men han skal etter sigende kun være utestengt i en kamp og dermed være klar), mens Bradley Mason er utestengt for Blackburn. For hjemmelaget er Pascal Chimbonda ute, det samme er Keith Andrews. Dunn og Grella er usikre, men kan bli spilleklare. Arsenal har Frimpong ute med langtidsskade, Nasri og Bendtner blir ikke klare til kampen og Ramsey meldes å være ut i to måneder til.

Få scoringsvarsel for ditt lag!

Blackpool - Fulham (lørdag 16.00)
Hjemmelaget sliter med skader på Jason Uell, som kan bli klar til kampen. Det blir ikke Rachubka, Southern, Almond og Clarke. For bortelaget er Mark Schwarzer usikker, mens Kamara, Sendros og Johnson er ute.

Vil du ha premiegaranti på Tippekupongen? Prøv TippStation!

Chelsea - Stoke (lørdag 16.00)
Hjemmelaget har begynt å få ryddet på legerommet og det er kun Bosingwa som fortsatt er ute med sin kneskade. Han forventes tilbake i midten av september. Stoke på sin side har en usikker Jones og Sidebe, mens Lawrence er helt sikkert ute.

Tottenham - Wigan (lørdag 16.00)
Spurs har skader på Defoe og Modric, men sistnevnte kan bli klar til kampen. O'Hara, Bentley og Woodgate er alle ute med langtidsskader. Wigan på sin side har Figueroa ute sammen med Gary Caldwell.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping i dag.

Wolves - Newcastle (lørdag 16.00)
Ulvene har tre usikre spillere til lørdagens kamp: Moyokolo, van Damme og David Edwards. Skadelisten til bortelaget er derimot noe lenger. Danny Guthrie kan bli klar til kampen, men Kada, Gosling, Best, Steven Taylor og Danny Simpson er alle ute.

Man Utd - West Ham (lørdag 18.30)
Richie De Laet soner for United. Rooney er usikker foran kampen, men kan bli klar. Hargreaves, Anderson, Ferdinand er alle ute. For Avram Grants gutter er det skader på Upson, Hines, Collison og Kurucz, mens Hitzlsperger kan bli klar.

Spill på langoddsen og tipping på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Bolton - Birmingham (søndag 14.30)
For hjemmelaget er kun Gavin McCann usikker foran søndagens kamp, mens bortelaget har Stuart Parnaby på samme usikkerhetsliste. Kevin Phillips er definitivt ute for bortelaget.

Liverpool - WBA (søndag 16.00)
Joe Cole soner fortsatt for sitt røde kort for Liverpool. Rodriguez har slitt med et magevirus denne uka, og det ble først rapportert at Gerrard kunne være skadet i opp til 5 uker med sine ryggplager. De siste oppdateringene tilsier at han kan være tilbake allerede søndag. Daniel Aggers hjernerystelse kan også holde ham unna kampen. For bortelaget er Jerome Thomas, Ishmael Miller og Joe Mattock ute.

Nyttige lenker for oddsspill:
Langoddsprogrammet
Følg kampene LIVE her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Sunderland - Manchester City (søndag 16.00)
Liam Noble er utestengt for Sunderland. George McCartney og Andy Reid er begge usikre, mens John Mensah, David Meyler og Craig Gordon alle er ute. For City er Balotelli og Boateng usikre, mens Kolarov er ute.

Aston Villa - Everton (søndag 17.00)
Villa har Fabian Delph ute, og har Agbonlahor, Cuellar og Collins på listen over usikre til søndagens kamp. Everton har Neville og Anichebe på usikker-listen.

Nyttige lenker for oddsspill:
Langoddsprogrammet
Følg kampene LIVE her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.