*Nettavisen* Sport.

Skader og utestengelser Premier League

Foto: Reuters/Scanpix

Arsenal har 9 spillere på skadelisten, Chelsea har stjernespillere ute, og United mangler to ess i helgen.

01.10.10 10:29

For å kunne tippe riktig, enten det er på odds, tippekupong - eller velge riktige spillere i fantasiligaen du er med på, er det viktig å ha en oversikt over skader. Sportspill.no lever og ånder for alt som kan være av spill, så vi har vært på hugget igjen på klubbenes hjemmesider, ryktebørser, skadeoversikter og mye mer.

Vi gir deg dermed oversikten over skadede og utestengte spillere i Premier League. Vi gjør oppmerksom på at spillere som står som usikre, nettopp er det. Det vil si at det er meldt om en skade, men at omfanget er usikkert. Som vanlig oppfordrer vi våre lesere til å bruke kommentarfeltet for å opplyse om eventuelle oppdateringer på skadefronten fram mot kampstart. Med skader er det mange kilder, som ofte kan si forskjellige ting. Vi har prøvd å legge de fleste sammen og dele på antallet kilder for å komme nærmest mulig sannheten.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Før helgens kamper er det fortsatt Arsenal som har den lengste skadelisten, men det er også problemer for Chelsea. Sunderland og mange usikre på Everton. Skal du spille på odds eller tipping i helgen kan det være greit å ta en tur gjennom skadelistene.

Se alle kampene i helgen her på nett

Du finner den lange skadelisten til Arsenal og Chelseas problemer under oddsboksen her.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

HTML EMBED

Wigan - Wolves (lørdag 13.45)
Hjemmelaget har Di Santo med en liten skade, men han skal bli klar til kamp. For bortelaget er Guedioura borte til midten av februar, mens Hunt ikke er klar før i midten av oktober.

Birmingham - Everton (lørdag 16.00)
Michel skal bli klar til kamp for hjemmelaget, men McFadden har 4-5 måneder igjen av sin skade. For Everton er Osman og Hibbert usikre, Saha skal bli klar - noe også Anichebe ser ut til å bli. Rodwell har to måneder igjen på sidelinjen. Hjemmelaget har Craig Gardner utestengt.

Stoke - Blackburn (lørdag 16.00)
Fuller er usikker, Pennant skal bli klar og Taylor har en måned igjen for Stoke. Bortelagat har Dunn, Grella og Andrews alle på usikker-lista.

Sunderland - Manchester United (lørdag 16.00)
Hjemmelaget prøver å slå Arsenal på skadelisteoversikten og har Ferdinand, Turner og Mensah som svært usikre før kampen. Richardson er ikke tilbake før om to-tre uker, Meyler ikke før mot slutten av november og Campbell ser allerede fram til neste sesong. United har Scholes og Giggs ute til midten av oktober, med Rooney svært usikker før kampen. Valencia og Hargreaves har ingen dato for når de er tilbake.

Tottenham - Aston Villa (lørdag 16.00)
Gallas, Kaboul og Dawson er ute til midten av oktober, Defoe kommer tilbake rett før jul, mens O'Hara og Woodgate ikke har fått noen dato for når de er tilbake. Villa har Agbonlahor, Carew og Dunne på usikkerlista, og Delph uten dato.

Her kan du levere tippekupongen på nett

WBA - Bolton (lørdag 16.00)
Hjemmelaget har Miller sannsynligvis tilbake, Matlock tilbake i midten av oktober og Cech uten dato. Bortelaget har Davies ute til rundt 23.oktober, og to stykk O'Brien uten dato.

West Ham - Fulham (lørdag 16.00)
Behrami kan bli klar for West Ham, det samme kan Hitzlsperger. Edgar, Collison og Kurucz venter alle på 2011, mens Hines sannsynligvis er tilbake i starten av desember. For Fulham er Zamaro og Senderos tilbake i februar 2011, mens Stoor er uten dato. Dembele kommer tilbake i slutten av oktober, mens Johnson kan bli klar til kamp lørdag.

Manchester City - Newcastle (søndag 14.30)
Bridge og Kolarov har ingen dato, mens Balotelli skal være klar til advent. Newcastle har Harper ute til starten av desember, Gosling ute til januar og Taylor til slutten av oktober.

Liverpool - Blackpool (søndag 16.00)
Agger og Konchesky er begge usikre før kampen søndag, mens Aurelio kan bli klar for Liverpool. Bortelaget har skader på Almond (23. oktober) og Clark (mai 2011). Baptiste har ikke fått noen dato for Blackpool.

Chelsea - Arsenal (søndag 17.00)
Benayoun er ute til rundt 16. oktober, det samme er Lampard og Bosingwa. Kalou er svært usikker, men kan bli klar. Arsenal har tre usikre kort i Almunia (da mener vi skademessig), Fabregas og Diaby før kampen søndag. Vermaelen, Walcott, Van Persie, Bendtner og Ramsey er ikke klare før lenger ute i oktober, mens Frimpong fortsatt venter på neste sesong.

Få flere tips hver dag på sportspill.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.