RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Skadesjokk for United-spiller

Sist oppdatert:
Midtbanemannens skade er verre enn ventet.

Manchester Uniteds Anderson blir trolig borte fra fotballen fram til februar 2012. Brasilianeren sliter med en kneskade.

Midtbanemannen pådro seg smellen i møtet med rumenske Otelul Galati i Champions League tidligere i høst.

Det var først ventet at skaden ikke ville by på store problemer for brassen, men United-manager Sir Alex Ferguson kan nå bekrefte at Anderson har reist til Portugal for behandling.

- Til spesiallist
Skotten venter at 23-åringen, som også mistet mye av 2010-sesongen på grunn av skade, vil bli borte fra fotballen fram til nyåret.

Tidlig is sesongen var Anderson imponerende på midtbanen sammen med unggutten Tom Cleverley, men nå må Ferguson klare seg uten begge disse spillerne.

- Anderson vil nok ikke være tilbake før i februar. Han har reist til en spesiallist i Portugal og får behandling for kneet, sier Ferguson ifølge Sky Sports.

- Vi hadde ikke forventet dette. Det er en smell for oss, sier skotten videre.

- En bonus
Ferguson bekrefter også at Manchester United må klare seg uten Cleverley en stund til. Unggutten har også slitt mye med skade denne sesongen.

- Cleverley er den andre som er ute en stund, men vi sliter ikke så mye på midtbanen som folk tror. Vi har rutinen til Giggs og folk som Michael Carrick og Darren Fletcher, sier manageren.

- Får vi Cleverley tilbake før jul, så er det en ekstra bonus, sier han.

Wayne Rooney sto over kampen i Champions League mot Benfica denne uken, men det er ventet at spissen vil være tilbake til helgens møte med Newcastle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere