RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadesmell for Drillo

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Sist oppdatert:
To landslagsspillere ut med skader i hatkampen på Åråsen.

LILLESTRØM - VÅLERENGA 1-2: Det er foreløpig for tidlig å si hvilke konsekvenser det får for Norges viktige VM-kvalifiseringskamp mot Makedonia i starten av juni.

Men Egil Drillo Olsen ble nok bekymret da han først så Mohammed «Moa» Abdellaoue og deretter Bjørn Helge Riise tusle av Åråsens gressmatte med hver sin skade mandag kveld.

To måneder?
Moa holdt bare i ni minutter før han gikk ut med strekk. Hvis den er alvorlig, kan han være ut i et par måneder.

Landslagskollega Bjørn Helge Riise ble tidlig skadet etter en knallhard takling av Erik Hagen, som traff standfoten til Riise med det ene beinet, samtidig som han sparket vekk ballen med det andre.

Riise fortsatte å spille i noen minutter til, før også han sa takk for seg en halvtime ut i kampen.

Da hadde allerede Vålerenga scoret kampenes eneste mål, godt hjulpet av Lillestrøms Olivier occean, som sannsynligvis blir kreditert med selvmål.

Frekk scoring av «Mos»
Freddy dos Santos tok et langt innkast, som ble stusset videre inn i feltet, og etter en duell mellom Occean og Bengt Sæternes havnet ballen i mål.

I slutten av andre omgang - rundt 80 minutter ut i kampen - forserte Moas lillebror Mos Abdellaoue frekt forbi Ruben Gabrielsen inne i Lillestrøm-feltet og la på til 2-0 for Vålerenga. Det var bortelagets første målsjanse i en andre omgang som Lillestrøm hadde dominert spille- og sjansemessig.

Frode Kippe reduserte på overtid, men seieren hjalp Vålerenga vekk fra bunnsjiktet og var oslolagets første trepoenger i 2009. Lillestrøm står fortsatt uten seier i Tippeligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere