*Nettavisen* Sport.

Skadesmell for Everton

LYSKESKADD: Kevin Mirallas mister de tre siste ligakampene til Everton. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos / NTB scanpix)

Må klare seg uten den målfarlige belgieren Kevin Mirallas i sesonginnspurten.

22.04.14 18:00

Evertons offensive midtbanemann Kevin Mirallas er lyskeskadd og får ikke hjelpe klubben Premier League-sesongens tre siste kamper.

Nyheten kommer ubeleilig for et Everton-lag som kjemper mot Arsenal om den viktige fjerdeplassen i ligaen. Fireren får sjansen til å kvalifisere seg for mesterligaen, mens laget på 5.-plass må nøye seg med europaligaspill.

Søndag scoret Mirallas det andre målet da Everton slo Manchester United 2-0 hjemme på Goodison Park. Totalt har han scoret ni ligamål denne sesongen.

Han hinket av banen mot slutten av kampen på grunn av en liten rift i lysken.

– Roberto Martínez (manager) bekreftet i dag at belgieren er ute i de neste tre ukene. Det betyr at han er på sidelinjen i kampene mot Southampton (b), Manchester City (h) og Hull (b), opplyste Everton.

- Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kan hjelpe laget i de tre siste kampene. Jeg håper laget klarer å kvalifisere seg for Champions League. Jeg skal få behandling så jeg blir klar til VM, sier Mirallas via Romelu Lukakus twitterkonto.

Tre runder før slutt ligger blåtrøyene ett poeng bak 4.-plasserte Arsenal. (©NTB/Nettavisen)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag