RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LYSKESKADD: Kevin Mirallas mister de tre siste ligakampene til Everton.
LYSKESKADD: Kevin Mirallas mister de tre siste ligakampene til Everton. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos / NTB scanpix)

Skadesmell for Everton

Sist oppdatert:
Må klare seg uten den målfarlige belgieren Kevin Mirallas i sesonginnspurten.

Evertons offensive midtbanemann Kevin Mirallas er lyskeskadd og får ikke hjelpe klubben Premier League-sesongens tre siste kamper.

Nyheten kommer ubeleilig for et Everton-lag som kjemper mot Arsenal om den viktige fjerdeplassen i ligaen. Fireren får sjansen til å kvalifisere seg for mesterligaen, mens laget på 5.-plass må nøye seg med europaligaspill.

Søndag scoret Mirallas det andre målet da Everton slo Manchester United 2-0 hjemme på Goodison Park. Totalt har han scoret ni ligamål denne sesongen.

Han hinket av banen mot slutten av kampen på grunn av en liten rift i lysken.

– Roberto Martínez (manager) bekreftet i dag at belgieren er ute i de neste tre ukene. Det betyr at han er på sidelinjen i kampene mot Southampton (b), Manchester City (h) og Hull (b), opplyste Everton.

- Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kan hjelpe laget i de tre siste kampene. Jeg håper laget klarer å kvalifisere seg for Champions League. Jeg skal få behandling så jeg blir klar til VM, sier Mirallas via Romelu Lukakus twitterkonto.

Tre runder før slutt ligger blåtrøyene ett poeng bak 4.-plasserte Arsenal. (©NTB/Nettavisen)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere