*Nettavisen* Sport.

Skadesmell for Spurs

Foto: Anthony Devlin/SCANPIX

Ledley King pådro seg ny skade.

Tottenham-kaptein Ledley King har pådratt seg en strekk på baksiden av låret og er siste tilskudd til behandlingsrommet på White Hart Lane.

King har ikke vært på banen siden 1-1-kampen mot Chelsea 22. desember og sliter med kroniske kneproblemer, som hemmer hans mulighet til å trene på samme måte som resten av troppen.

Harry Redknapp hadde et håp om at midtstopperen skulle bli klar til onsdagens kamp mot Everton, men det kan han nå se langt etter.

Dermed har Tottenham-sjefen kun Younes Kaboul, Sebastien Bassong og Michael Dawson tilgjengelig som stopperalternativer. Dawson kom akkurat tilbake fra et skadeopphold på fire måneder.

- Ledley skadet hamstringen på fredag. Han tok en liten joggetur og fikk en strekk på baksiden av låret, tror vi. Vi har ikke resultatene på prøvene ennå, men han var bare på en liten joggetur og hamstringen gikk, sier Redknapp til Sky Sports.

Skulle det vise seg at King blir satt ute av spill i lang tid, vil Redknapp komme til å måtte hente inn forsterkninger i januar, hvis han vil henge med i kampen om en medalje i Premier League. Blackburns Chris Samba er en het kandidat til å steppe inn som erstatter.

- Jeg har ikke mange muligheter. Jeg har bare Dawson, Bassong og Kaboul. Ingen andre, sier Redknapp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.