*Nettavisen* Sport.

Skadet Flo så Sogndal tape

Foto: (Foto: Tor Richardsen / SCANPIX)

Håvard Flo fulgte fredagens treningskamp mellom Lillestrøm og Sogndal fra sidelinjen. Spissen sliter med en ankelskade, men håper på å være frisk igjen i tide til landskampen mot Serbia.

19.03.04 18:54

- Dersom Åge Hareide tar meg ut i troppen på mandag, venter jeg før jeg eventuelt melder forfall. Jeg må se hvordan det går med skaden. Ifølge legens prognose tar det fra fem dager til en god uke før jeg kan spille igjen, sier Håvard Flo til TV 2 Nettavisen i pausen av fredagens treningskamp i Vallhall.

Sogndal-spissen pådro seg skaden da han skulle sende i vei et skudd på trening for tre dager siden. Den tidligere Werder- og Wolverhampton-spissen tråkket over, og skadet en beinhinne i ankelen.

- Akkurat nå gjør det veldig vondt å tråkke på foten. Men når dette først skulle skje var det greit nå. Det hadde vært verre å bli skadet når sesongen er i gang, sier Flo.

Lillestrøm slo Sogndal 2-1, etter å ha ledet 2-0 til pause. Arild Sundgot ga LSK ledelsen på straffespark etter 15 minutter, mens Peter Werni la på til 2-0 i det 28. minutt.

Gultrøyene var det klart beste laget før hvilen, og ledet fortjent. Etter pause hevet Sogndal seg, uten at vestlendingene klarte å skape all verden. Tre minutter før full tid reduserte Alexander Ødegaard til 1-2.

Annonsebilag