RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadet Høiland til ekspert

Sist oppdatert:
Jon Inge Høiland reiser til en nederlandsk ekspert for å kunne bli frisk før landskampen mot Hellas.

Høiland sliter med en betennelse i et senefeste under hælen, og har ikke vært på banen for klubblaget Malmö FF siden 31. juli. Han gikk deretter glipp av Brasil-kampen, og så EM-kvalifiseringskampene mot Ungarn og Moldova.

Nå kjemper han for å bli frisk nok til å rekke EM-kvalifiseringskampen mot Hellas 7. oktober. Håpet er at en nederlandsk ekspert kan hjelpe ham.

- Det er litt den samme skaden som Kristofer Hæstad slet med i sommer, men det har gått litt for sakte. Mandag reiser jeg derfor til Amsterdam sammen med Jari Litmanen for å besøke en ekspert på sånne skader. Håpet er at han kan hjelpe meg, sier Høiland til TV 2 Nettavisen.

Høiland kan foreløpig ikke si noe om når han er tilbake, men målet er å få med seg minst en kamp i Allsvenskan før det troppen mot Hellas tas ut. Den siste kampen før uttaket spilles om 11 dager - 24. september - men Åge Hareide kan muligens ta ham ut og håpe at han er tilbake i spill til kampen som spilles mot Hammarby 30. september - etter uttaket, men før Hellas-kampen.

- Ikke vant til dette
- Kjedelig å miste Brasil- og EM-kampene?

- Ja, absolutt. Denne uka gikk jeg også glipp av derbyet mot Helsingborg. Jeg har nesten ikke vært skadet de siste sju årene i Allsvenskan heller. Jeg har vel kun mistet én kamp i sesongen i hvert av årene. Så jeg er ikke vant til dette. Men jeg kommer ikke til å ta noen sjanser. Jeg vil ikke rushe noe. Jeg skal være helt frisk før jeg spiller.

- Hva synes du om Rambekks innsats i din posisjon?

- Det var kjempegøy at han gjorde det bra, og at Norge vant. Det viktigste er jo at vi vi kommer oss til EM. Det er også bare bra med konkurranse, selv om jeg selvfølgelig håper å få spille når jeg er med.

PS: Flere klubber var interessert i Høilands tjenester da han ble skadet. Dermed ble det heller ingenting av en overgang eller utlån bort fra Malmö FF. Kontrakten hans med svenskene går ut etter neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere