RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadetrøbbel for United

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Manchester United sliter på midtstopperplass mot Manchester City.

Lørdag møtes de to Manchester-rivalene til toppkamp i Premier League. United leder serien, mens City ligger på 3. plass. Før kampen.

United har fem poeng og en kamp mindre spilt enn de lysblå naboene.

De har imidlertid noen problemer før kampen.

Manchester United-manager Alex Ferguson bekreftet fredag at midtstopperne Rio Ferdinand og Jonny Evans er uaktuelle til kampen. Det betyr at Nemanja Vidic og Chris Smalling blir midtstoppere mot City.

- Rio Ferdinand er ute i et par uker med en leggskade, mens Jonny Evans ble skadet da han trente med Nord Irland. Dermed spiller Chris Smalling. Jeg er sikker på at han kommer til å klare seg godt, sa Ferguson fredag.

United-manageren la til at meksikanske Javier Hernandez fortsatt ikke hadde returnert fra Mexicos 2-0-seier over Bosnia onsdag. Dermed skal han heller ikke være aktuell fra start av.

Her ser du Chicaritos mål mot Bosnia.

Da lagene møtes på Citys hjemmebane tidligere i sesongen endte det med en kjedelig 0-0-kamp, mens United slo City både 1-0 og 4-3 i serien i fjor.

Så spørs det om de defensive problemene kan gi City seieren lørdag.

- Vi tapte mot Wolverhampton. Dermed handler det ikke lenger om å gå ubeseiret gjennom sesongen. Nå handler det om seriegull - som det har gjort hele veien, sier Ferguson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere