Skadetrøbbel for Real Madrid etter seier

SKADETRØBBEL: Cristiano Ronaldo konstaterer at rekkekamerat Gareth Bale må gi seg med en skade i oppgjøret mot Malaga.

SKADETRØBBEL: Cristiano Ronaldo konstaterer at rekkekamerat Gareth Bale må gi seg med en skade i oppgjøret mot Malaga. Foto: Andrea Comas (Reuters)

Seieren fikk en sur bismak for Real Madrid.

Real Madrid tok tre poeng med 3-1 over Malaga, men måtte se både Gareth Bale og Luka Modric forlate banen med skader få dager før kvartfinalen i mesterligaen.

Etter at Barcelona vant tidligere lørdag var Real Madrid avhengig av tre poeng for å holde følge i kampen om seriemesterskapet. Det ble seier, men trolig til en høy pris.

For kommende uke venter et nytt byderby mot Atlético Madrid i mesterligaen, etter 0-0 i første kamp. Der kan man bli nødt til å klare seg uten både Bale og Modric. Bale ble byttet ut med en leggskade allerede etter fem minutter. Modric gikk av i annen omgang etter å ha fått en smell i kneet i en duell.

De tre poengene kom til tross for at Cristiano Ronaldo satte et straffespark i stolpen. Da hadde Sergio Ramos allerede gitt laget ledelsen. James Rodríguez satte inn 2-0 like etter Ronaldos miss.

Med 20 minutter igjen å spille skapte Juanmi spenning da han reduserte, men det ble med håpet for gjestene. For på overtid rettet Ronaldo opp for straffemissen ved å sette inn 3-1-målet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.