RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal ha kriseprat med Beckham

Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson skal ha en krisesamtale med David Beckham.

Den svenske landslagstreneren ønsker å komme til bunns i kapteinens svake form den siste tiden. Eriksson reiser til Madrid for møtet. Beckham har mottatt massiv kritikk i den spanske hovedstaden i år på grunn av hans svake opptredener for Real Madrid.

Svennis, som ikke er i noen som helst tvil om at Beckham vil komme tilbake, sier:

- Jeg ønsker å besøke David. Jeg vet ikke nøyaktig når det vil bli, men jeg planlegger å reise før Nederland-kampen i februar. Jeg kan ikke tro han er ferdig som fotballspiller, noe han ikke er. Jeg er sikker på det.

I tillegg til å få kritikk i Spania, har Beckham, som fyller 30 år i mai, ikke klart å inspirere England til de store høyder etter sommerens fotball-EM. Onde tunger i Madrid har lenge hevdet at kjøpet av Beckham var utelukkende av markedsmessige hensyn.

- Jeg tror det er vanskelig å spille for Real Madrid når de sliter litt. Forventningene i Real er at de skal vinne hver kamp 5-0. Når de ikke gjør det, som nå, er det vrient for spillerne som er der, sier Svennis til The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere