*Nettavisen* Sport.

Skal øve på å dra til Europa

Foto: SCANPIX/AP Photo/PA, Sean Dempsey

Millwall kan sikre seg en plass i UEFA-cupen på søndag. I såfall skal laget ut å øve seg i Europa. Lagets Styreformann tar med seg laget til EuroDisney i Paris.

02.04.04 10:13

Millwall-formann Theo Paphitis er en pr-kåt moromann som ikke har problemer med å gå nye veier for å få oppmerksomhet.

Lover å løpe naken
I stedet for bonuser til spillerne for å kvalifisere seg for europacupspill, har han lovet å løpe naken gjennom Londons gater dersom laget slår Sunderland.

- Det er et løfte og jeg vil gjøre det dersom vi kommer til FA-cupfinalen, sier han til The Sun.

Drar til EuroDisney
Nå har han kommet med et nytt løfte til spillergruppen. Dersom Millwall kvalifiserer seg for e-cupspill neste sesong, skal de øve på å reise i Europa.

- Jeg lovet spillerne at vi skal dra til Europa i sommer dersom vi kvalifiserer oss for UEFA-cupen, som en slags oppvarming. Det de ikke visste er at vi drar til EuroDisney, og koner, kjærester og barn er invitert med, forteller han.

- Stedet hvor drømmer blir virkelighet
Og selv mener han at de har like mye igjen for noen dager i fornøyelsesparken i Paris som en treningskamp mot et europeisk storlag.

- Hvem trenger La Manga eller en treningskamp mot Bayern München? Å dra til EuroDisney vil være bra for lagmoralen. Det er stedet hvor drømmer blir virkelighet, spøker han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag