Skal, skal ikke?

Foto: Reuters/Scanpix

LA Galaxy diskuterer Beckhams skjebne.

13.02.09 22:05

8. mars sitter David Beckham på flyet til Los Angeles. Det er scenariet dersom LA Galaxy avslår Milans bud på engelskmannen.

Major League Soccer-klubben diskuterer fredag kveld, norsk tid, Beckhams skjebne. MLS-sjefen, Don Garber, krever nemlig at de to klubbene kommer til enighet i løpet av fredagen, dersom ligaen skal godkjenne overgangen.

Det betyr at LA Galaxy må bestemme seg for om de synes Milans bud på 10,5 millioner pund - ifølge Sun - er godt nok. Den amerikanske klubben har tidligere gitt uttrykk for at de ikke ønsker å selge Milan, men en klausul i engelskmannens kontrakt, som gjør det mulig for ham å forlate Galaxy etter 30. november i 2009, gjør at amerikanerne likevel kan bli nødt til å la ham dra.

Beckham selv ønsker å bli i Italia. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på tidligere uttalelser fra landslagstrener Fabio Capello. Capello har antydet at Beckham er en mye mer aktuell landslagskandidat dersom han holder seg til italiensk fotball.

- David Beckham må ta valget. Serie A er en god utfordring for ham. Den amerikanske ligaen er ikke det samme. Nivået er forskjellig, sa Capello.

Det er Beckham veldig klar over.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.