*Nettavisen* Sport.

Skamslått av lagkamerat

SKAMSLÅTT: Port Vale-spilleren Doug Loft ble skamslått av lagkameraten Daniel Jones. Foto: NTB SCANPIX / Faksimile The Sun

Nå står karrieren i fare.

15.04.14 11:27

At det går ei kule varmt i spillsekvenser på treningsfeltet en gang i blant, trenger ikke å være en negativ ting.

Når det går så langt som det nylig gjorde på League One-laget Port Vales trening nylig, er det en helt annen sak.

En av klubbens beste spillere, Doug Loft, står nå i fare for å måtte legge opp etter at han fikk et svært ublidt møte med lagkameraten Daniel Jones.

Loft knakk kjeven, kinnbeinet og nesen og kan uansett ikke spille mer denne sesongen. Daniel Jones har allerede forlatt klubben.

- Klubben har i dag annonsert at Daniel Jones forlater klubben med umiddelbar virkning. Ytterligere kommentarer vil ikke bli gitt på nåværende tidspunkt, skriver Port Vale på sin hjemmeside.

Overfor en lokal radiokanal bekrefter Port Vale-sjef Mickey Adams at det ikke var Loft som startet bråket på treningen. Midtbanespilleren vurderer nå å gå rettens vei.

- Det er ikke førsteprioritet. Nå fokuserer han på få best mulig medisinsk oppfølging, slik at han kommer tilbake i trening så fort som mulig. Med tanke på skadene, kan imidlertid rettslige steg ikke utelukkes, sier Lofts advokat Paul Dodds til The Sun.

Port Vale ligger for øyeblikket på niendeplass i League One. Loft har spilt 37 kamper og scoret ni mål.

Jones, som nå har forlatt klubben, noterte seg for 20 kamper denne sesongen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.