RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Skandale-Mutu har SLÅTT til igjen

Sist oppdatert:
Fotballstjernen skal ha brukket nesen på en servitør etter uenighet om regningen.

Adrian Mutu har blitt velsignet med et gudbenådet talent på fotballbanen, men utenfor er ikke rumeneren alltid like flink til å holde seg på matta.

Fiorentina-spilleren fikk som kjent sparken av Chelsea i 2004 på grunn av kokainbruk, og har i etterkant av hendelsen blitt saksøkt av londonklubben for flerfoldige millioner av kroner.

LES OGSÅ: Mutu tatt i doping

Banket opp servitør
I januar i år begynte varsellampene på ny å blinke da rumeneren testet positivt på en dopingprøve for legemiddelstoffet sibutramine. Han ble utestengt fra fotballen fram til 29. oktober 2010.

Det er imidlertid ikke bare bruk av ulovlige midler som har lagt en demper på Mutus karriere. 31-åringen har også vist seg å ha et temperament som ikke alltid er under full kontroll.

I oktober 2009 skal stjernen angivelig ha vært innblandet i et slagsmål på et luksushotell i Firenze, og nå skal rumeneren på ny har vært involvert i bråk. Bare tre dager før dopingsuspensjonen fra januar blir opphevet.

LES OGSÅ: Mutu i slagsmål

Grov voldsepisode
Denne gangen anklages Fiorentina-spilleren for å ha brukket nesen på og sparket en servitør. Ifølge italienske medier skal de to ha vært uenige om regningen etter et restaurantbesøk.

Det er servitøren som nå har anmeldt rumeneren for mishandling. Mutu skal angivelig ha slått servitøren to ganger i ansiktet, noe som førte til brudd i nesebenet til den fornærmede.

Spissen skal deretter ha sparket mannen til han gikk i bakken.

- Det er en skam
Fiorentina har på det sterkeste tatt avstand fra hendelsen, og det ble først spekulert i at de ville sparke spilleren, men tirsdag bekrefter sportssjef Pantaleo Corvino at Mutu blir i klubben.

- Vi får Mutu tilbake fra utestengelse. Trener Sinisa Mihajlovic kommer til å ha ham tilgjengelig i kommende kamper. Ingen her har hevdet noe annet, forteller Corvino om situasjonen.

Fiorentina har hatt en svak start på årets sesong og står med kun åtte poeng etter de åtte første kampene. Det er bare målforskjellen som holder laget over nedrykksstreken for tiden.

- Det er en skam. Dette er en vanskelig tid for klubben, så vi kunne virkelig klart oss uten en slik episode. Det er heller ikke første gangen det skjer, men det har aldri vært så alvorlig tidligere. Vi må imidlertid huske at etterforskningen fortsatt foregår i denne saken, sier Fiorentinas Andrea Valle ifølge Sky Sports Italia.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere