*Nettavisen* Sport.

Skarsfjord forlot benken i sinne

Foto: Hommedal, Marit (SCANPIX)

Ble så oppgitt over dommeren at han gikk i garderoben.

27.11.11 20:34

AALESUND - BRANN 3-1

Brann satt i førersetet i kampen om bronsemedaljen før den siste tippeligarunden, men fikk det tøft mot Aalesund i cupfinalereprisen på Color Line.

Da lagene møttes på Ullevaal for en snau måned siden stakk Kjetil Rekdals menn av med kongepokalen etter å ha beseiret Brann med 2-1.

Nære på for Ojo
Muligheten til å kapre bronsemedaljen og revansjere cupfinaletapet burde vært nok motivasjon for bergenserne, men det var tydeligvis ikke nok.

Etter 12 minutter stusset Magnus Sylling Olsen inn ledermålet bak en utspilt Leciejewski i Brann-målet etter et flott frispark fra Jo Nymo Matland.

Kim Ojo har vært strålende for Brann etter overgangen fra Nybergsund foran denne sesongen. Etter 15 minutter var nigerianeren svært nær ved å sette inn utligningen, men traff stolpen etter innlegg fra Diego Guastavino.

Kjetil Rekdal har blitt velkjent for sitatet «coaching i verdensklasse». Ved pause gjorde han nok en gang et bytte som fikk innvirkning på kampen.

Punkterte kampen
Christian Myklebust kom inn til fordel for Kjell Rune Sellin, og det skulle ikke ta lang tid før 19-åringen markerte seg.

Fem minutter ut i omgangen ble Myklebust felt av Leciejewski, og Demar Phillips fikk en gyllen mulighet fra krittmerket.

Jamaicaneren satte sikkert inn 2-0 og bronsemedaljen så ut til å havne utenfor rekkevidde for bergenserne.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før Brann slo tilbake. Erik Mjelde hamret inn reduseringen fra kort hold etter en corner fra Diego Guastavino.

Forlot benken
Michael Barrantes Rojas har storspilt for Kjetil Rekdals lag denne sesongen. Ti minutter før slutt viste costaricaneren fram noe av repertoaret sitt da han sendte Sylling Olsen gjennom med en nydelig stikker. 28-åringen var iskald og satte inn 3-1 og den siste spikeren i Brann-kista.

Rune Skarsfjord ble rasende fordi han mente at mente dommeren burde avblåst Sylling Olsen for en felling av Zsolt Korcsmar i forkant av scoringen.

Brann-treneren gikk i garderoben for å kjøle seg ned litt før han returnerte til benken noen minutter senere.

Bergenserne klarte likevel ikke å slå tilbake, og Aalesund kunne avslutte sesongen med en sterk trepoenger på hjemmebane.

Med det passeres Brann av Rosenborg og blir nummer fire i årets tippeliga.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag