RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skarsfjord i møte med FKH

Sist oppdatert:
Rosenborgs assistenttrener Rune Skarsfjord kan bli ny trener i FK Haugesund neste sesong.

Ifølge Haugesunds Avis satt Skarsfjord i går i møte med FK Haugesund om en mulig trenerjobb neste sesong. Per-Mathias Høgmos assistenttrener i Rosenborg møtte FKH-ledelsen på et hotell for «løse» overgangssamtaler.

Skarsfjord har kontrakt med Rosenborg ut sesongen men er også aktuell for Tromsdalen. Neste sesong erstattes han av Knut Tørum på Lerkendal.

FK Haugesund vil foreløpig verken bekrefte eller avkrefte om Rune Skarsfjord har fått tilbud om å overta den storsatsende 2. divisjonsklubben fra og med neste sesong.

Haugesunds nåværende trener Harald Aabrekk har fått beskjed om at han må finne seg en ny arbeidsgiver etter årets sesong.

- Vi er blitt enige om ikke å gi en eneste kommentar til trenerprosessen, verken hvem vi snakker med, hvilken type trener vi er ute etter, eller videre gang i jakten på ny trener, sier Jens Egil Vikanes, leder av utvalget som skal vurdere ny trener, til Haugesunds Avis.

Haugesund er kjent for å være en av vestlandets største «talentfabrikker». Klubben har dyrket frem spillere som Vålerenga og landslagets Christian Grindheim, FFK-backen Trond Erik Bertelsen og har også U21-landslagets keeper Jan Kjell Larsen i sine rekker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere