Skjebnedag for Stabæk

Foto: Marius Vik

Onsdag avgjøres det om Daniel Nannskog blir i Stabæk.

12.01.09 16:26

TELENOR ARENA (Nettavisen): «Nannskog-avgjørelse onsdag», skrev Nettavisen rett etter cupfinalen.

Det skjedde ikke. I stedet har Daniel Nannskogs fremtid forblitt uavklart helt fram til nå. Onsdag er det imidlertid skjebnedag for om han fortsetter i Stabæk eller ikke.

- Jeg ønsker å bli i Stabæk, men man vet jo aldri. Onsdag skal agenten min og Stabæk prate sammen. Da blir avgjørelsen tatt rundt min Stabæk-fremtid, sier Nannskog til Nettavisen i forbindelse med Stabæks første trening på nye Telenor Arena.

- Jeg er urolig i magen, legger han til.

Foto: Marius Vik

- Viktig avtale
Han vil ikke si noe om hva det nå forhandles om, men er krystallklar på at han ønsker en god avtale.

- Detaljene får bli mellom agenten min og Stabæk. Det jeg kan si er at jeg ønsker en treårskontrakt, og at den skal være bra. Jeg har ansvar for fire barn, og begynner å innse at jeg ikke har så lang tid igjen som fotballspiller. Derfor er denne avtalen viktig for meg.

Det har ryktes om at flere svenske klubber har vært interessert i Nannskog. Selv hevder fjorårets toppscorer overfor Nettavisen at det finnes alternativer også utenfor de nordligste grensene. Nannskogs kontrakt med bæringene går ut etter sesongen, men Stabæk-spissen lar det skinne gjennom at det går mot en treårsavtale med Bærums-laget - eller en ny arbeidsgiver. Selv er han rimelig optimistisk på Stabæks vegne.

- Jeg håper det blir Stabæk, men ikke for enhver pris.

- Er du optimistisk?

- 100 prosent sikker kan man jo aldri være.

Håper å få betalt
I fjor rundet svensken sitt 100. mål for Stabæk, og på 107 seriekamper har det blitt 87 nettkjenninger. Selv håper Nannskog at bæringene ikke har glemt hva han har bidratt med i sine fire sesonger på Nadderud.

- Jeg håper jo de har lagt merke til hva jeg har bidratt med, både på og utenfor banen, forteller 34-åringen til Nettavisen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Stabæk

Mest lest på Sport

Annonsebilag