RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjelbred friskmelder seg selv

FRISKMELDT: Per Ciljan Skjelbred er 99 prosent sikker på at han er klar for EM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan.
FRISKMELDT: Per Ciljan Skjelbred er 99 prosent sikker på at han er klar for EM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Tapte i Aserbajdsjan sist. Nå vil han ha revansje.

Per Ciljan Skjelbred føler seg trygg på at han blir klar til kamp mot Aserbajdsjan søndag, tross en vond fot.

– Jeg fikk et spark i foten mot Estland. Det ble en liten blødning, og det har vært litt smerter, sier landslagskapteinen til NTB.

Se videointervju med landslagskapteinen nederst i saken.

Han var en av fire spillere som sto over treningen på Ullevaal fredag, men lørdagens lukkede trening i Baku aktet han å gjennomføre.

– Det var vondt dagen etter kampen, men nå er det mye bedre, og det ser ut som det holder. Jeg skal teste det litt på trening, og jeg håper det går bra. Jeg er 99 prosent sikker på at jeg blir klar, sier han.

Skjelbred mener at seier søndag er svært viktig, men han advarer mot å tro at det blir lett mot et aserbajdsjansk lag uten spillere nordmenn flest kjenner til.

– Jeg har vært her før med Rosenborg og tapt, og jeg vet at de har gode fotballspillere her, sier Skjelbred, som i 2009 var med å tape 0-1 for Qarabag.

– For oss blir det helt avgjørende å vinne søndag. Vi gjorde to gode kamper i kvalifiseringen i oktober og viste at vi ønsker å være med. Vi vil tukte favorittene i gruppen, og da må vi ha tre poeng her, sier han.

Skjelbred vet ikke så veldig mye om laget Norge møter søndag.

– De har byttet sjef, så det blir ekstra spennende. Vi har sett noen bilder, men jeg vet ikke så mye om dem ennå. Så langt har vi hatt mest fokus på oss selv, men vi skal ha en prat om Aserbajdsjan før kampen.

(Se videointervju med Per Ciljan Skjelbred under)


(©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere