RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY SKIPPER? Per Ciljan Skjelbred kan få det ærefulle oppdraget også på klubblaget.
NY SKIPPER? Per Ciljan Skjelbred kan få det ærefulle oppdraget også på klubblaget. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Skjelbred lanseres som ny Hertha-kaptein

Sist oppdatert:
- Kraftig signal om posisjonen hans i bundesligaklubben, mener Davy Wathne.

Per Ciljan Skjelbred (27) trekkes frem som en av hovedkandidatene til å bli ny kaptein for bundesligaklubben Hertha Berlin, skriver anerkjente Kicker.

- Kraftig signal
Nåværende kaptein Fabian Lustenberger og visekaptein Peter Pekarik er begge ute med det som kan være langvarige skader, og nordmannen er en av tre navn som skal være aktuelle for å overta det ærefulle oppdraget.

- Seriøse og velinformerte Kicker lanserer Skjelbred som ny Hertha-kaptein! Kraftig signal om posisjonen hans i bundesligaklubben, mener TV 2-profil Davy Wathne på Twitter.

Nordmannen er sammen med Jon Heitinga og Hajme Hosogai de heteste kandidatene til å få kapteinsbindet på venstrearmen.

- Per Skjelbred, John Heitinga og Hajime Hosogai ville være egnet for jobben, sier Hertha-trener Jos Luhukay til avisen.

- Jeg har ikke bestemt meg ennå, legger han til.

- En ære
I september ble Skjelbred også utnevnt til kaptein for det norske landslaget. Da var han svært beæret.

- Det er en ære å bli spurt. Jeg er litt overrasket. Jeg skal prøve å gjøre mitt beste på og utenfor banen og være et forbilde for de andre. Jeg vet selv fra da jeg var ung hvordan det var å ha en god kaptein som hjalp oss, sa Skjelbred til NTB.

Hertha Berlins neste kamp spilles førstkommende lørdag mot Köln på bortebane. Da kan Skjelbred lede guttene ut på banen som kaptein.


LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere