*Nettavisen* Sport.

Skjelbred og Hertha slet seg til seier i snøen

KALD OPPLEVELSE: Per Ciljan Skjelbred og Hertha slet med å score på Hoffenheim i bundesliga søndag, men fikk hjelpen de trengte. Foto: Odd Andersen (Afp / NTB scanpix)

Men det var motstanderen som scoret.

22.11.15 22:07

HERTHA BERLIN - HOFFENHEIM 1-0:

Hertha Berlin fortsetter å henge med i toppen i Bundesliga etter en sliteseier på hjemmebane. Lørdag slo de Hoffenheim 1-0.

Både Per Ciljan Skjelbred og Rune Almenning Jarstein startet kampen for Hertha, mens Tarik Elyounoussi satt på benken hele kampen for Hoffenheim.

Hertha har overrasket stort i Bundesliga denne høsten og kjemper om plass i mesterligaen, mens Hoffenheim ligger helt sist.

Søndagens kamp ble avgjort etter halvtimen. Da satte Eugen Polanski ballen i eget nett, og det viste seg å bli den eneste scoringen.

Gjestene presset Hertha tilbake mot slutten av kampen, men klarte ikke å tvinge fram en utligning.

Dermed beholder Hertha fjerdeplassen i serien. I neste serierunde møter de den suverene serielederen Bayern München på bortebane.

Hoffenheim, som ikke har vunnet i serien på snart to måneder, for Håvard Nordtveits Borussia Mönchengladbach på besøk.

Landslagskeeper Ørjan Håskjold Nyland satt på benken da hans Ingolstadt slo Darmstadt 3-1. Laget lå under ved pause, men snudde med en sterk annenomgang. Det var Ingolstadts femte seier på 13 kamper, og laget ligger på åttendeplass i serien.

Det var Nylands tolvte kamp på benken for Ingolstadt. 25-åringen har ikke fått tillit siden 0-4-tapet for Dortmund i august. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.