RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SCORET: Per Ciljan Skjelbred scoret for Hertha Berlin mot Wolfsburg.
SCORET: Per Ciljan Skjelbred scoret for Hertha Berlin mot Wolfsburg. Foto: Oliver Mehlis (Afp)

Skjelbred scoret for Hertha Berlin

Sist oppdatert:
Men det endte likevel med tap.

NTB: Per Ciljan Skjelbred så en stund ut til å kunne bli matchvinner for Hertha Berlin i søndagens hjemmemøte med Wolfsburg i Bundesligaen, men gjestene snudde kampen og vant 2-1.

Skjelbred mottok ballen inne i Wolfsburg-boksen og plasserte ballen fint i hjørnet bak Diego Benaglio etter 21 spilte minutter. Den scoringen gjorde at Hertha kunne gå til pause med ledelse.

Men over i annen omgang var det Wolfsburg som førte an foran snaue 41.000 publikummere i Berlin. Robin Knoche ordnet utligningen, mens innbytter Daniel Caligiuri satte inn seiersmålet etter 78 minutter.

Verken Skjelbred eller noen andre av hjemmelagets spillere klarte å sette inn utligningen. Skjelbred ble byttet ut med ni minutter igjen å spille.

Wolfsburg ligger på 5.-plass i Bundesligaen, fire poeng bak Schalke på 4.-plass.

Ellers møttes Augsburg og Nürnberg søndag. Der stakk Nürnberg av med seieren med 1-0 etter en scoring av Josip Drmic. Det gjorde at Nürnberg nå har fem poengs margin ned til Eintracht Braunschweig på siste plass. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere