RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjelbred vant den norske duellen

TUNGT: Håvard Nieslen (t.h.) og Eintracht Braunschweig skal få det tøft med å overleve i Bundesliga.
TUNGT: Håvard Nieslen (t.h.) og Eintracht Braunschweig skal få det tøft med å overleve i Bundesliga. Foto: Tobias Schwarz (Reuters)
Sist oppdatert:
Nå ser det stygt ut for Eintracht Braunschweig.

HERTHA BERLIN - EINTRACHT BRAUNSCHWEIG 2-0:

Det var duket for norsk duell da Per Ciljan Skjelbred og hans Hertha Berlin tok imot Omar Elabdellaoui og Håvard Nielsens Eintracht Braunschweig på Olympiastadion lørdag.

Rune Almenning Jarstein måtte nok en gang avfinne seg med en plass på vertenes benk, mens Thomas Kraft voktet målet.

Braunschweig sliter tungt i bunnen av tabellen og kjemper nå med Nürnberg og Hamburg om playoffplassen. To av lagene kommer til å rykke direkte ned.

Mot Hertha Berlin hang gjestene lenge med, men etter 60 minutter var keeper Daniel Davari på en aldri så liten bærtur da en corner ble slått inn fra høyre.

Den tysk-iranske keeperen bommet på utboksingen sin og dermed kunne John Anthony Brooks sette inn 1-0, til tross for febrilske forsøk på å redde på streken.

(artikkelen fortsetter under bildet)

TØFFE TAK: Per Ciljan Skjelbred i duell med Eintracht Braunschweigs Ken Reichel.


Vondt skulle bli verre for gjestene noen minutter senere. Davari gjorde to brukbare rednigner, men da Hertha for andre gang på fem sekunder kom først på returen fra keeperen, satt Sami Allagui til slutt inn 2-0.

Braunschweig møter Augsburg og Hoffenheim i sine to siste kamper denne sesongen og trenger seier i minst én av dem - sannsynligvis begge to for å ha en sjanse på playoffplassen.

For øyeblikket ser det ut til at Paderborn eller Greuther Fürth blir motstander i en eventuell playoff. Veien dit er imidlertid lang for et Braunschweig som ikke har vunnet to kamper på rad gjennom hele sesongen.

Hertha Berlin og Per Ciljan Skjelbred er trygt plassert midt på tabellen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere