RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjelte ut ballgutt på det groveste

Sist oppdatert:
- Noen ganger tar følelsene overhånd, sier spilleren.

Houston Dynamo-spiller Colin Clark er vel ikke akkurat det man kan kalle en kjernekar - i hvert fall ikke på fotballbanen.

Clark havnet nemlig i søkelyset under et oppgjør mot Seattles Sounders i amerikanske MLS nylig. Midtbanemannen hadde ikke vasket munnen før kamp.

Skjelte ut ballgutt
Da ballen gikk over sidelinjen var Houston-spilleren svært ivrig etter å få ballen og var derfor ikke helt fornøyd da ballgutten ikke var helt presis i avleveringen.

Ballgutten trillet ballen mot Clark, men det var ikke bra nok for midtbanemannen som reagerte kraftig og skjelte ut den unge ballgutten med noen innøvde gloser.

Ordene Clark brukte, løst oversatt til «jævla homo», ble fanget opp av en mikrofon i nærheten og det gikk ikke lenge før videoen havnet på internett.

Se videoen øverst i denne artikkelen.

- Unnskyld
Dette førte til at midtbanemannen måtte gå ut via nettsamfunnet Twitter å unnskylde sin oppførsel.

- Jeg vil gjerne be om unnskyldning til alle som så kampen. Spesielt vil jeg be om unnskyldning til den unge ballgutten som jeg skjelte ut på den måten, skriver han.

- Det var ikke meningen å fornærme noen og jeg beklager at følelsene noen ganger tar overhånd. Det er ikke slik jeg er og det vil aldri skje igjen, fortsetter han.

Stiller opp
I etterkant av den uheldige ordvekslingen har Dynamo Houston-spilleren meldt seg frivillig til å jobbe mot homohets og diskriminering i fotballen.

Den amerikanske ligaen, MLS, har uttalt at de er «klar over» spillerens utbrudd og vil nå ta stilling til hvorvidt han skal straffes for episoden med ballgutten.

Oppgjøret endte for øvrig 2-0 til Clarks klubb, Dynamo Houston.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere