RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjelte ut Beckham & co

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson er kjent for sine diplomatiske egenskaper og rolige vesen. I pausen i landskampen mellom Spania og England fikk spillerne se en helt annen landslagstrener.

Eriksson lekset nemlig opp de engelske spillerne. Særlig Wayne Rooney. Unggutten mistet hodet fullstendig i oppgjøret, og ble byttet ut tre minutter før pause. Da hadde han allerede fått et gult kort for å ha dyttet til Spanias keeper Iker Casillas.

- I pausen snakket jeg ikke mye om fotball. Jeg sa bare til spillerne at de ikke hadde råd til å miste hodet, sier Svennis.

I utgangspunktet høres jo ikke det så farlig ut. Men en kilde i det engelske fotballforbundet sier at det var betydelig verre enn som så. Sven-Göran Eriksson skjelte ut David Beckham & co etter noter.

- Sven har aldri vært mer rasende, sier FA-kilden til Aftonbladet. Svensken brukte blant annet ord som «idiotisk» og «uansvarlig». Eriksson var også rasende på Rooney for måten han forlot banen på. Manchester United-spissen kastet det svarte sørgebåndet i bakken. Spillerne bar det for å hedre den nylig avdøde Liverpool-legenden Emlyn Hughes.

Akkurat det har Rooney bedt om unnskyldning for. Han og Svennis har også snakket ut om det som skjedde, og alt skal være i skjønneste orden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere