RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Rosenborg og Sarpsborg 08 møtes i herrens cupfinale søndag.
Rosenborg og Sarpsborg 08 møtes i herrens cupfinale søndag. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Skjerper sikkerheten under cupfinalene

Paris-terroren gjør at Norges Fotballforbund (NFF) ser nærmere på sikkerhetstiltak foran cupfinalene, skriver Aftenposten.

– Det er helt naturlig for oss å se på graden av sikkerhetsnivå etter det som skjedde i Frankrike, sier arrangementsansvarlig i NFF, Dag Vestlund, til avisen.

– Det som skjedde i Paris, er utrolig trist. Det gir alle som driver med idrett en vekker, det at våre arrangementer blir arena for den type aktiviteter. Idrettsarrangementer blir brukt for å skape oppmerksomhet, fortsetter han.

En av terroristene i Frankrike hadde billett til Stade de France og oppgjøret mellom Frankrike og Tyskland, men ble stoppet i sikkerhetskontrollen.

Etter terrorangrepene i New York 11. september 2011, ble Ullevaal gjort om til en bilfri sone. Da ble også parkeringshuset i kjelleren stengt. Vestlund mener det er for tidlig å si om man skjerper sikkerheten på samme måte under cupfinalene.

Rosenborg møter Sarpsborg på Ullevaal søndag, mens Avaldsnes møter LSK Kvinner i Telenor Arena dagen før. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere