RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjølsvik slipper karantene

SLIPPER STRAFF: Aksel Berget Skjølsvik slipper straff etter sitt røde kort mot Lillestrøm.
SLIPPER STRAFF: Aksel Berget Skjølsvik slipper straff etter sitt røde kort mot Lillestrøm. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
NFF har bestemt seg for å oppheve det røde kortet.

Aksel Berget Skjølsvik raste mot dommeren etter at han ble utvist i kampen mot Lillestrøm forrige helg.

- Jeg synes det er rart at ingen ser at jeg tar ballen når det er fire dommere. Det er kjipt for meg, det er det første røde kortet i Tippeligaen for min del. Nei, fy f**n, jeg blir kvalm, sa Skjølsvik til Nettavisen etter kampslutt.

Etter å ha tatt en titt på videobildene, samt hørt dommerens, klubbens og spillerens forklaring, har NFF bestemt seg for å oppheve karantenen.

Skjølsvik er dermed spilleklar i fredagens kamp mot Brann.

- Utvalget konkluderer med at dommeravgjørelsen var feilaktig, og at Aksel Berget Skjølsvik var først på ballen. Disiplinærutvalget har på bakgrunn av fremlagte bevis, videobilder og øvrige forklaringer vurdert situasjonen inngående, heter det i en pressemelding fra Fotballforbundet.

Utvalget mener videre at Aksel Berget Skjølsvik ikke har begått en forseelse som kvalifiserer til frispark slik dommeren beskriver det. Utvalgets konklusjon er følgelig at han ikke har utført handlingen slik dommeren beskriver.

Sandnes Ulf har tatt ett poeng på de to første kampene og møter Brann, som jakter årets første poeng, førstkommende fredag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere