RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skogheim ferdig som HamKam-trener

FERDIG? HamKam-trener Vegard Skogheim gir seg, ifølge lokalavisen.
FERDIG? HamKam-trener Vegard Skogheim gir seg, ifølge lokalavisen. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Gikk tom for krefter og motivasjon.

Vegard Skogheim gir seg som trener i HamKam etter den svake sesongstarten.

– Det er ikke med lett hjerte jeg sitter her, men i en slik situasjon jeg føler jeg er kommet opp i, hvor jeg mangler litt energi til å snu skuta i HamKam nok en gang, har jeg litt dumt sagt at «jeg sparker meg selv», sa Skogheim på en pressekonferanse onsdag.

Hamar-laget har kun tatt ett poeng i 1. divisjon etter tre runder. Grønnbuksene innledet med 0-1 hjemme mot Hødd. I 2. runde ble det 1-3-tap borte mot nyopprykkede Nest-Sotra. 0-0 mot Kristiansund 2. påskedag ble Skogheims siste som trener for Briskeby-klubben.

Ikke 100 prosent
HamKam har også slitt på overgangsmarkedet i vinter. Med et svekket lag og Emil Sildnes' stygge skade, står utfordringene i kø for hedmarkingene.

- Jeg føler spillerne fortjener en trener som er 100 prosent. Når jeg føler jeg ikke kan være det, er det bedre at jeg er null og at andre overtar. Jeg har vært her i åtte år og har kjent på situasjonen dann og vann. Gjennom vinteren har jeg kjent på det, sa Skogheim.

Haagenrud overtar
Svein Inge Haagenrud rykker opp fra å være assistent til å være hovedtrener. Han leder laget i kamp allerede torsdag når Ottestad venter i cupens 1. runde.

- Vår hovedtrener tok kontakt med ledelsen i HamKam i går kveld (tirsdag) om at han ønsket å fratre som trener. For oss i ledelsen var det en stor overraskelse. Samtidig har vi respekt for den avgjørelsen. Vi kjenner Vegard så godt at vi vet at han har tenkt nøye igjennom dette, sa daglig leder Finn Jul Paulsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere