RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skotsk mesterliga-jubel

(Scanpix/AP)
Sist oppdatert:
Celtic tapte mot AC Milan, men et portugisisk sjokk i Ukraina reddet kvelden for skottene.

AC MILAN - CELTIC 1-0. AC Milan var sikret avansement fra gruppe D, og trengte kun ett poeng i hjemmekampen mot Celtic for å avansere som gruppevinnere.

Samtidig trengte Celtic kun ett poeng for også å være sikret avansement. Med tap i Italia, var skottene avhengig av hjelp for å avansere.

Sjakhtar Donetsk ville nemlig passere Celtic med seier over Benfica - hvis da Celtic tapte. Det gjorde de også, men så var det dette med å gjøre jobben selv da.

For mens Celtic tapte, gikk Sjakhtar også på en blemme. Dermed ble det skotsk jubel og ukrainsk gråt i gruppe D. Benficas seier betyr nemlig at portugiserne passerer det ukrainske laget i pulja - og får plass i Uefa-cupen.

Filippo Inzaghi var mannen som avgjorde etter 70 minutter for Milan mot Celtic. Óscar Cardozo ble den store helten for Benfica mot Sjakhtar med sine to tidlige scoringer, mens Cristiano Lucarelli fikk æren av å sette inn trøstemålet på straffespark.

Resten av mesterligapuljene avgjøres neste uke.

Alt om Mesterligaens gruppe D finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere