*Nettavisen* Sport.

Skottland: - Vi stinker

Foto: Kyrre Lien/ Scanpix

Gjett hvilken avis som går lengst i kritikken av Skottland!

13.08.09 08:58

Jepp, The Sun har en skotsk utgave og den nøler ikke med å lange ut mot George Burley og hans skotske landslag etter fadesen mot Norge.

Skottland kunne langt på vei ha sikret seg muligheten til å nå playoff i VM-kvalifiseringen, men falt sammen som et dårlig konstruert korthus etter at Gary Caldwell ble utvist en drøy halvtime ut i kampen.

"George Burley nektet å innrømme det som er rett under nesa hans - at Skottland-floppene hans stinker," skriver The Sun, som er så opprørt over at han forsvarer sine spillere at ordet "forsvarer" er uthevet med tykk skrift.

Avisen påpeker at dette var Skottlands største tap siden 0-6-kampen mot Nederland for seks år siden.

"Gary Caldwells sanseløse og ukontrollerte forsvarsspill endte med at han fikk et rødt kort som sendte oss hastende mot et ydmykende tap," skriver avisens utsendte i Oslo, Roger Hannah.

Han legger til at "broren Steven snublet gjennom sitt eget, private helvete ettersom han også ble torturert av Norges spissgigant John Carew".

The Sun mener at Gary Caldwell må skylde seg selv for utvisningen, og at både taklingen av Morten Gamst Pedersen og holdingen av John Carew fortjente de kortene Caldwell fikk. Ikke alle er enige.

The Herald beskriver utvisningen som "streng" og dommeren som "inkonsekvent", og mener at vondt ble til verre da John Arne Riise scoret 1-0-målet fordi Riise "hadde unnsluppet ustraffet fra to mer alvorlige regelbrudd".

En ting er imidlertid alle avisene enige om: George Burleys laguttak var eksentrisk og mislykket og bidro til at Skottlands VM-håp fikk en alvorlig smell.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag