RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skottland finsikter Winters

Sist oppdatert:
FANA STADION (TV 2 Nettavisen): Robbie Winters håper at solid spill for Brann denne sesongen kan gjøre ham aktuell for det skotske landslaget igjen.

Winters har ikke akkurat vært bortskjemt med landskamper for Skottland de siste årene. Sin hittil eneste landskamp fikk han for hele seks år siden.

- Jeg har kun spilt én landskamp tidligere, mot Tyskland for seks år siden. Jeg har hele tiden hatt lyst til å få prøve meg igjen, men dessverre har jeg ikke fått sjansen, sier en noe skuffet Robbie Winters til TV 2 Nettavisen.

Denne sesongen håper han derfor på at Skottlands landslagssjef Walter Smith tar turen til Norge for å se ham i aksjon.

- Gjør jeg det bra for Brann, kan muligheten om landslagsspill dukke opp på nytt. Jeg har hørt rykter om at noen fra Skottland tar turen i løpet av sesongen, og da er det bare opp til meg å overbevise dem, slår Winters fast.

Møter Norge
Skottland er i samme VM-kvalifiseringsgruppe som Norge, og 7. september møtes lagene på Ullevaal. Winters legger ikke skjul på at det hadde vært ekstra spesielt å få spille den kampen.

- Selvsagt hadde det vært gøy å få spille mot Norge. Jeg kjenner mange av de norske spillerne, og vet hvordan de spiller. Det kan jeg dra nytte av dersom jeg får sjansen, gliser Brann-spissen.

Neste landskamp for Skottland er hjemme mot Moldova 4. juni. Deretter følger bortekamp mot Hviterussland tre dager senere, før de tar i mot Italia på Hampden Park i Glasgow 3. september.

- Skottland har et svært tøft program. De kommer ikke til VM, innrømmer Winters - vel vitende om at Skottland ligger på nest sisteplass i VM-kvalifiseringsgruppe 5, med kun to poeng på fire kamper.

Italia topper
Skottland møter Hviterussland på hjemmebane 8. oktober, før de avslutter VM-kvalifiseringen med hjemmekamp mot Slovenia 12. oktober.

Italia leder foreløpig gruppen med 12 poeng, mens Norge og Slovenia følger på plassene bak - begge med åtte poeng etter at fem kamper er spilt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere