RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kristian Holtan / TA.no

Skrekktaklingen ødela 17. mai-feiringen

Sist oppdatert:
Odd Grenland-spilleren Herolind Shala orket ikke å feire.

Den store snakkisen etter årets 16. mai-runde var utvilsomt Sandnes Ulf-keeper Bo Andersens utrustning og nedslakting av Herolind Shala.

17. mai holdt Odds unge midtbanemann seg hjemme, og orket ikke gå i borgertoget sammen med resten av laget, skriver Telemarksavisa.

Odd presset og presset på for et vinnermål i Skien, men det ville seg ikke. Først burde Adem Güven hatt et straffespark, men fikk i stedet gult kort for filming. Det satte sinnene i kok på Skagerak arena. Ett minutt på overtid ble det imidlertid leven igjen.

Sandnes Ulf-keeper Bo Andersen gikk ut i feltet for å plukke en langpasning som Herolind Shala forfulgte. Idet dansken gikk opp, la han igjen et bein rett ut til siden som Shala løp rett inn i. Det endte i en voldsom krasj som skrapte opp ansiktet til Odds unge midtbanemann.

- En skandale
Shala ble liggende i lang tid etter sammenstøtet, og var blodig da han kom i intervjusonen etter kampen.

Situasjonen resulterte i en endeløs rekke av kommentarer på diverse nettsider og Twitter-meldinger over en lav sko. Stort sett alle mente Bo Andersen burde vært utvist for den livsfarlige utrustningen.

Torsdag var Herolind Shala tydelig preget etter hendelsen.

- Det er en skandale og helt sykt at vi ikke fikk straffe. Hadde han truffet litt høyere, kunne han ødelagt karrieren min. Jeg hadde lyst til å gå i borgertoget sammen med resten av guttene, men orket ikke på grunn av smertene. Det går greit, men jeg er tung i hodet og litt svimmel. Andersen ødela 17. mai-feiringen min, og det er kjedelig, sa Shala da TA møtte ham hjemme på Klyve torsdag kveld.

Les også: Dommer la seg langflat etter skrekktakling

Sterke reaksjoner
Scenene fra Skagerak arena minner mye om LSK-keeper Heinz Müllers utrustning mot Starts Geir Ludvig Fevang for noen år tilbake. Tv-bildene gikk Europa rundt og satte Fevang ute av spill i mange måneder etterpå med en alvorlig hodeskade.

- Den situasjonen med «Lindi» er stygg. Man kan ikke oppføre seg sånn på en fotballbane. Det var bare flaks at han ikke ble skikkelig skadet, sa Dag-Eilev Fagermo til TA.

Han var inne hos dommerne og så episoden flere ganger etter kampen.

Denne saken er levert av Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere